facebook

Франківська “Дана на лабутенах” таки подала в суд на поліцейських

Гламурна франківська білявка Дана Орленко, яка через скандал з полісменами прославилася на всю країну, таки подала в суд на правоохоронців.

6_145502178680


Як пише ГК, суд прийняв заяву пані Орленко та призначив авторозподіл судді. Але оскільки позовна заява Дани Орленко була оформлена неналежним чином, то суд не прийняв її до уваги, давши позивачці час на усунення вказаних недоліків.

Якщо позивачка у вказаний термін виправить усі неточності, то суд прийме її заяву до розгляд.

Богдана (повне ім’я) Орленко є другою дружиною франківського бізнесмена Володимира Орленко, фірма якого фігурує у будівельних аферах – одні й ті ж квартири продавалися різним власникам.

Раніше пара винаймала житло у Івано-Франківську, сьогодні ж володіє приватним будинком в районі аеропорту.

http://korupciya.com/wp-content/uploads/2016/02/Wx600_315031.jpg

http://cs7011.vk.me/v7011257/203f5/THQ_R9VO5nI.jpg

http://korupciya.com/wp-content/uploads/2016/02/173716.jpg

Фото із соцмережі

Нагадаємо, днями на вулиці Грушевського білий “Nissan Juke” порушив правила дорожнього руху.

За кермом авто була франківчанка Дана Орленко – дружина засновника скандальної фірми “Транскомсервіс плюс” Володимира Орленка.

Жінка поводилась агресивно погрожувала поліцейським звільненням та пообіцяла судовий розгляд справи.

Начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець повідомив кореспонденту Фіртки, що патрульні готові до судового розгляду, а штраф порушниці таки доведется сплатити.

“Вчора була складена постанова, яку Дана Сергіївна відмовилсь підписувати, – розповідає Дмитро Міхалець. – Ця постанова буде надіслана їй на пошту і якщо порушниця не сплатить штраф, справу буде передано до суду. Але звісно вона може оскаржити постанову в тому ж суді“.

Крім того, дружина франківського бізнесмена звинувачує копів у застосуванні фізичної сили.

На відео чітко видно, як патрульні запропонували залишатись їй в автомобілі. Фізичної сили ніхто не застосовував, просто притримували двері, щоб вона не виходила, а конфліктувати з нею ніхто не хотів. Якщо потрібно, то повне відео з місця події буде оприлюднено в суді – це не проблема“, – назначив Дмитро Міхалець.

Читайте також:  Суд залишив під вартою 19-річного ґвалтівника, але можлива застава в 365 тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook