facebook

Щойно Верховна Рада прийняла Закон співавторства Олександра Шевченка про бюджетне фінансування пільгового проїзду в транспорті (фото)

Як повідомляє парламентський кореспондент “Фіртки”, щойно Верховна Рада України прийняла Законопроект №4024 «Про внесення змін до додатків № 3 та № 7 Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо фінансового забезпечення компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян та інших передбачених законодавством пільг.

12746113_221308718213569_265198010_n


Співавторами Законопроекту зокрема є і депутат Верховної Ради України від Івано-Франківськго округу №83 Олександр Шевченко та “народно-фронтовик” Володимир Шкварилюк.

Олександр Шевченко прокоментував прийняття Закону кореспондентові “Фіртки”:

Перконаний, що в поточній економічній ситуації цей Закон є вкрай необхідним для пільгових категорій населення.

Закон дозволить спрямувати субвенції з державного в місцеві бюджети.

Завдяки цій фінансовій підтримці пільговики отримають не лише можливість пільгового проїзду в транспорті, а й пільги на послуги звязку.

Не думаю, що з подальшим просуванням цього законопроекту виникнуть проблеми і всі процедури включно з підписом президента відбудуться в найкоротші терміни.

Очікую також на те, що так само оперативно буде прийнятий інший мій законопроект – про державне фінансування обовязкового харчування учнів 1-4 класів”.

Читайте також:  Донбасу загрожує абхазький сценарій, – експерт

Шукайте деталі в групі Facebook