facebook

Мінером франківського вокзалу виявився підвипивший прикарпатець

Вчора о 15.30 до чергової частини Тисменицького відділу поліції невідомий чоловічий голос повідомив по телефону лінії «102» про замінування Івано-Франківського вокзалу.

fda653195d6748d40cf5c24ac5d533eca365dcb1



За фактом повідомлення на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та розпочали перевірку із залученням вибухотехніка та службової собаки на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів. У результаті – чергове повідомлення про вибухівку виявилося хибним.

Тим часом за фактом неправдивого повідомлення правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. За сприянням працівників СБУ в Івано-Франківській області місце знаходження «жартівника» було встановлено, а через дві години його – затримано.

Ним виявився 34-річний мешканець одного із сіл Тисменицького району.

Як з’ясувалося, чоловік, будучи напідпитку, в товаристві ще кількох осіб, вирішив завдати клопоту правоохоронцям і, хизуючись своєю сміливістю перед компанією, зателефонував на «102», повідомивши, що «вокзал заміновано».

За такі витівки перед Законом, захмелілому спритнику доведеться відповідати.

За цим фактом слідчими Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України, які караються позбавленням волі від двох до шести років.

Читайте також:  У Франківську першою у новорічну ніч народилася дівчинка

Шукайте деталі в групі Facebook