facebook

Кремлівська банда розпочала нові провокації – штучний «третій майдан»!

Військова агресія захлинається, проект «Новоросія» вичерпав себе і закритий. Фінансові ресурси агресора виснажуються. Але тепер у Кремля нова стратегія – розхитування ситуації в Україні зсередини. Про це повідомляє портал «Трайдент».

Як інструмент, Кремль використовує право-радикальні рухи. Когось у “темну”, оскільки в патріотичних організаціях багато справжніх патріотів, а когось усвідомлено, купуючи і направляючи потоки фінансування через свої канали – Медведчука та інших агентів ворога.

Іноді для реалізації таких цілей створюються нові штучні організації, проекти та «особистості» як агенти впливу.

Кремлівські диригенти, використовують п’яту колону в лавах націоналістичних та патріотичних сил напередодні річниці загибелі Небесної Сотні, для організації масових заворушень. Дехто вже заявив про акції на 20 число і розписують дії на найближчий час.

По суті, Коханівський і Ко закликають до повалення конституційного ладу, абсолютно не думаючи про наслідки для України… Причому варто розуміти, що заклики деяких псевдопатріотів ще далеко не означають істинності їх патріотичних намірів.

Вишиванки, українська мова і словесна любов – це ще не ознака реальної любові до України. Що чудово розуміє і господар Кремля. Варто згадати проект Кремля «Батальйонне братство» в лютому 2015 року. Багато експертів сьогодні говорять, що п’ята колона Росії в сьогоднішній Україні знаходиться не тільки в ешелонах влади, зриває процеси реформ і провокує протестні настрої.

Путлер давно діє типовими кадебешними методами і, усвідомлюючи неможливість наступальної операції через низку ризиків, вдається до попередньої перевіреної схеми – до технології «драматургії» зі штучного зіштовхування лобами українського суспільства. Одна її частина – у владі, представники старої системи, інша – в націоналістичному русі. Причому з другим напрямком Путлер діє дуже обережно й гнучко, щоб не розкрити свої карти і всіх «гравців» до початку дії комбінованого сценарію Кремля в Україні.

Про саму його суть писалося вже неодноразово – штучний третій майдан в Києві, або військовий переворот. Після чого паралізується центр прийняття управлінських рішень, а в південно-східних регіонах активуються «сплячі осередки» бойовиків і сепаратистів, «завезені» туди ще в останні місяці каденції Януковоча.

Далі – активізація сепаратистських процесів в тих місцях, які позначені терористом Гіркин як проект неофашистської «Новоросії». Після цього з Придністров’я і з окупованої території Донбасу під виглядом «ополченців» російські військові можуть почати наступ аж до Києва.

Загалом моделей розвитку ситуації існує досить багато. Але якщо проблема відсутності реакції з боку влади тепер вже більш-менш зрозуміла, залишається головне питання до націоналістичних рухів і реальним патріотам, нагадуючи їм про наслідки недалекоглядної політики Директорії в 1918-1919 роках і відмовою Симона Петлюри від взяття контролю над ситуацією свої руки в умовний годину Х, коли суверенітет країни був під реальною загрозою.

Невже лідери реальних патріотичних рухів не усвідомлюють, до чого може привести зараз протестна активність під виглядом «третього майдану», і що цим скористається тільки один наш самий справжній ворог – кремлівська еліта Росії.

Читайте також:  Розслідувачі повідомили про наміри РФ влаштувати провокації на Керченському мосту

Боротися з бездіяльністю влади в умовах війни в зовнішнім агресором потрібно не постановочними масовими протестами, що переходять в хаос і спрямованими на повалення чинної влади, а інформаційними кампаніями, роботою зі ЗМІ, лобіюванням і т.д. І це куди краще працює. Просто потрібно цим активно займатися.

На цей раз технологія російських спецслужб в Україні виглядає більш підготовленою і професійно організованою. Кремлівська банда, використовуючи проблеми соціально-економічної політики України, активно задіює карту, яку російська розвідка активно розвиває і в інших країнах ЄС.

Йдеться про фактор радикальних націоналістичних організацій, рядові члени яких часом і зеленого поняття не мають, що вони виявилися замішані в справжнісінькому проект зі знищення української держави. Так само, як СЗР і ФСБ роками сприяла розвитку «Народного фронту» у Франції, «Йоббіка» в Угорщині, а «Фаланги», «OWP», нинішній «Зміни» в Польщі, російські спецслужби ретельно готувалися і до реалізацію подібного сценарію в Україні, впроваджуючи своїх агентів в радикальні націоналістичні рухи в Україні.

Хто ж іще тоді може бути використаний росіянами як вдалий механізм для організації показових радикально-екстремістських акцій в нашій країні європейцям і росіянам, якщо не націоналісти? Адже Путлер страшенно боїться російських ультранаціоналістів, у зв’язку з чим і дав добро Бородаю на створення проекту «Союз добровольців Донбасу» для контролю над усіма екстремістами і радикалами в Росії.

У час «Х» російські спецслужби повинні використовувати їх для організації штучного кривавого «третього майдану». Як тільки закінчилися події на Євромайдані в 2014 році, були створені спеціальні пабліки в соціальних мережах:

«Украинская революция»



«Убийцы и шпионы Путина Порошенко, Наливайченко, Турчинов и Ко будут казнены»

Майдан 3
«Організаційний комітет третього майдану»

Мета цих груп показала свою провокаційну сутність, а багато учасників цих пабліків постили заклики до повалення чинної влади зі сторінок, які буквально були створені за кілька днів і не містили жодної інформації про користувача.

Варто відзначити фейкового користувача Степана Мазура, який як в Фейсбуці, так і на своєму блозі, вже рік активно закликає до повалення чинної влади, до організації масових заворушень.

Більш того, він піарив раніше діяльність проекту «Батальйонне братство», чий зв’язок з російськими спецслужбами була доведена ще навесні цього року. 29 серпня 2015 року Степана Мазура закликав взяти участь у так званому «марші гніву».

Модератором і організатором заходів (а також групи «Патріоти України») в соцмережах Facebook і Вконтакте виступає той же користувач з ім’ям «Степан Мазура».

Дві фотографії, які є на сторінках, без особи, інформація про особу теж відсутня. Особливо адміністратор звертається до українських націоналістів і ультрас.

Також в своєму Живому Журналі «Степан Мазура» повідомляв, що через соцмережі він особисто запрошував на марш: «З 20202 висланих запрошень на 4 372 запрошення відповідь прийшла, 3000 користувачів відповіли згодою вийти на марш, 560 поки до кінця не визначилися і тільки 812 відповіли відмовою», – пише організатор. Як видно з сторінки, на сьогодні вже з 24 тисяч запрошених 3,4 тис. відвідають, 689 – «можливо підуть».

Читайте також:  Кремлівська дезінформаційна машина розпочала гібридну війну проти Європи

«Трайдент» писав про діяльність так званого адміністратора «Мазури» з російською владою, а також інформувала, що вперше телефон модератора був активований на території РФ. Слід також зазначити, що користувачі мереж помітили, що пости «Степана Мазури» переведені з російської мови в Google перекладачі, оскільки мова «корява». Сам адміністратор визнає, що в його текстах багато помилок, оскільки він вивчав російську.

«Скільки платить ФСБ за цю акцію?» – Запитував читач Валерій Пельц провокатора в серпні 2015 року. «Я так розумію, що вигоду від цього «дня» отримує тільки ворог, а не українці, які туди з’являться, тому і зрозуміло звідки ростуть ноги. Сподіваюся, що українці не поведуть на цю московську Мутко», – коментує Максим Василець «ВКонтакте».

Тепер же цей таємничий провокатор знову дав про себе знати напередодні організації масових заворушень, спланованих членами ультраправих організацій. Варто зауважити, що їх мета, на відміну від реальних націоналістичних організацій, аж ніяк не покращення ситуації в країні, а демонстрація сили, захоплення влади і знищення демократичних інститутів в Україні. Інформацію про ефесбешний слід С. Мазури писало досить багато джерел.

Інше питання – це т.зв. «Революційні праві сили». 21 листопада вони провели свій перший з’їзд. Повідомляється, що в столиці України на з’їзді були присутні більше 300 делегатів з усіх областей України.

Наведемо фрагмент з даного матеріалу. «Так далі жити не можна» – проголошували майже всі делегати, які виступали на Першому з’їзді РПС. Перше слово сказав «Друг Ураган» (комбат добровольчого батальйону Микола Кохановський). «Революційні Праві сили» відзначають, що не є і ніколи не стануть політичним проектом. Справжні патріоти, герої Майдану, учасники неоголошеної війни об’єднуються для того, щоб очистити Україну від злочинного угруповання, яке захопило майже всі гілки влади. «Кращі представники української нації об’єдналися для того, щоб боротися з« режимом внутрішньої окупації», припинити політичні репресії. Координатори РПС відзначають, що вони будуть боротися з ворогами українського народу в рамках Конституції України будь-якими засобами. Відразу після офіційної частини більшість засновників РПС прийшли на Майдан Незалежності, де встановили альтернативну сцену.

За фактом, риторика «націоналістів» здається пересічному українцеві цілком правильною, якщо не копати глибше, і не задаватися питаннями про те, звідки взагалі взялися РПС, чому раніше про них ніхто не чув, чому вони які раніше не готували свої акції протесту, і чому активізувалися саме тоді, коли зовнішньополітична ситуація ідеально підходить Кремлю для організації процесу повалення влади в Україні при відверненні уваги світової спільноти на події в Парижі і Сирії.

Варто нагадати, що подібний сценарій був успішно реалізований російськими спецслужбами в Киргизії в 2010, за результатами якого в країні після масових заворушень до влади прийшов проросійський президент А. Атамбаєв, а країна стала членом Євразійського союзу. А адже в 2010 році саме все так же і починалося в Бішкеку. Ось тільки Путлеру не зовсім підходить киргизький сценарій щодо України. Його завдання – розчленувати Україну і утворити на її уламках ряд квазідержави – «Новоросію», «Малоросію», «Підкарпатську Русь» і ін. При цьому ідеальним бачиться варіант задіяти радикальні націоналістичні сили Польщі, Угорщини, Румунії (а можливо і проросійську приховану п’яту колону в керівництві цих країн) для активізації бойових зіткнень і підтримки сепаратизму в Західній Україні. І що найстрашніше, цей план Кремля плавно реалізується.

Читайте також:  Підозрюється старший брат: з’явилися подробиці жорстокого вбивства 9-річного хлопчика (відео)

Справжній, нефасадний Третій майдан в Україні можливий і реально необхідний, але тільки тоді, коли в самій росії почнеться справжня революція, активізується сепаратизм або громадянська війна, а її потенціал впливу на внутрішні процеси в Україні буде максимально обмежений.

От тільки біда диригентів полягає в тому, що все ж деякі українці прекрасно розуміють, який реальний сенс ланцюжка подій останнього місяця, в т.ч. і неадекватних витівок В. Парасюка і Ко. Виникає тільки одне головне питання: чи свідомо це робить Парасюк і Ко, або їх просто використовують в сліпу?

Але в разі паралічу управління влади, викликаного діями п’ятої колони Кремля в рядах влади і націоналістичних рухів, єдиним виходом у такій ситуації залишиться взяття в руки влади реальними патріотами, про що говорив раніше народний депутат Андрій Левус. І мова тут йде явно не про Парасюка і Коханівського.

Є надія, що здоровий глузд візьме гору в головах українців. Майдан – це явище, яке відбувається раз в 10-15 років, а не так як того хочуть деякі політичні авантюристи, які діють в сліпу або в спайці з інтересами Кремлівських окупантів.

У разі реалізації сценарію Кремля по організації штучного «3-го майдану», який переріс у громадянську війну, окупація України під тим або іншим приводом РФ з мовчазної згоди країн Заходу неминуча. Бо хто захоче заступатися за країну, в якій до влади прийдуть неконтрольовані радикали і польові командири. Більшість буде готові віддати Путіну карт-бланш в цьому напрямку, як «месії» для «братнього українського народу». При цьому можливо Угорщині, Румунії та Польщі дадуть можливість не поширити вплив російської окупації на Західні регіони України.

Шкода, що нинішня влада, політики, а тим більше самі націоналісти, які використовуються наосліп, не дивляться на проблему масштабно, в яку поступово вплуталися при грі чужими руками. Ні в якому разі українці не повинні зараз стати пішаком в сценарії зі штучного розвитку громадянського конфлікту з нашій країні.

Українському суспільству потрібен консенсус, а не розкол, і розсудливий українець не може не розуміти цього.

Джерело – http://trident-ua.info/novyny/vijna-na-shodi/%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B9-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%8B%D0%B3/

Шукайте деталі в групі Facebook