facebook

Причиною отруєння шістьох іванофранківців може бути сирний десерт чізкейк, який подають в одному з ресторанів міста (фото)

До Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні госпіталізовано шестеро дорослих осіб з гострим харчовим отруєнням.

chizkeik


Протягом 17-19 лютого 2016 року в їхній заклад госпіталізовано 6 дорослих осіб з діагнозом: гастроентероколіт невстановленої етіології середнього ступеня важкості. Проведеним аналізом медичними працівниками 20 лютого встановлено, що є ймовірність відвідування в різні дні та час даними особами одного із закладів громадського харчування в Івано-Франківську. Зважаючи на різний час виникнення симптомів, триваючі бактеріологічні обстеження хворих, причина захворювань на даний час з’ясовується.

Постраждалі стверджують, що впродовж 16-18лютого вони замовляли та їли у ресторані Івано-Франківська “Пасаж Гартенберг” сирний десерт чізкейк.

Після цього молоді люди опинилися на лікарняних ліжках.

“Обережно! Смертельні Чізкейки! Хм, я мабуть не з тих людей які люблять писати, але наступною інформацією не можу не поділитися. Наразі перебуваю на “курорті” в інфекційній лікарні з ще шістьома нещасними, які скошували цей “грішний десерт” у Пасажі Гартенбергів. Усі ми їли його у різні дні (16-18.02) і того поступали в лікарню один за одним, а значить годувати людей вони ним не переставали! У кожного з нас гостре харчове отруєння з непростими ускладненнями, яке супроводжується тривалим лікуванням на невизначений на даний момент термін. тому хочу закликати усіх звернути увагу, в першу чергу вагітних і дітей, добре подумати чи вартує той чізкейк вашого здоров’я!!! Будьмо пильні! Максимальний репост!”, – написала Lesia Zhurakivska.

 

Читайте також:  Що найбільше дратує чоловіків під час сексу

Шукайте деталі в групі Facebook