facebook

До організації антикорупційного форуму у Франківську причетний скандальновідомий кандидат у депутати?

23 лютого в Івано-Франківську пройшов антикорупційний форум на чолі з Михайлом Саакашвілі.

roma1


Проте, як виявилося не всі організатори форуму мають хорошу репутацію на Прикарпатті.

Зокрема одним з таких активістів, який ділиться фотографіями з ефірів щодо проведення Форуму, є скандальновідомий “мажор” та екс-кандидат у нардепи по окрузі Снятин-Косів-Верховина Роман Григоришин. .

Григориш разом з іншими організаторами розповідає про “Антикорупційний форум” на ОТБ “Галичина”

Франківчанка Олена Кулинюк дізналась про список організаторів в одному з франківських видань. Побачивши таку “несправедливість” дівчина вирішила у Фейсбук нагадати деякі факти з біоргафії Романа Григоришина. 

Ця молода особа прославилась на все Прикарпаття тим, що ще як кандидат у народні депутати за 89-м мажоритарним округом Роман Григоришин використав відому в Косівському районі ініціативу «Свій з свого», яка допомагала бійцям АТО в агітаційних цілях. Насправді він не мав жодного відношення до ініціативи“, – написала Олена посилаючись на фото листа в якому волонтери просили мешканців не підтримували цю особу на виборах.

Окрім того, тоді кандидата у нардепи звинувачували, що він заради рейтингу цинічно “примазався” до чужої слави. Більше того, він красувався на фото в газеті нібито в ролі бійця АТО, проте насправді Григоришин ніколи не служив в АТО.

Тоді обурені представники Григоришина прийшли в редакцію газети, яка виклала звернення волонтерів, викликали міліцію і написали колективну заяву на редактора.

Проте, це не всі прогріхи скандального мажора. У жовтні 2014 року мережею розлетілося відео, на якому працівники міліції затримали Григоришина після дискотеки у п’яній компанії, яка каталась по Косову на дорогому Мерседесі.

Проте, без роботи Роман Григоришин не залишився і зараз, як свідчать дані його сторінки у Фейсбук, він працює в Одеській обласній державній адміністрації.

Читайте також:  Під час обшуку в Івано-Франківську випадково виявили рабів

Олена Кулинюк запитує чи знає Саакашвілі, хто намагається «примазатися» до його слави.

“Чому він веде на антикорупційний форум людей, які пов’язані із скандалами? Як людині яка щиро підтримує Саакашвілі мені сумно з цих речей…”, – написала дівчина.

Шукайте деталі в групі Facebook