facebook

В ДТП на Львівщині загинув екс-депутат облради, заступник голови правління ЗАТ “Техно-Центр” Юрій Келестин (відео)

24 лютого близько 12:00 на міжнародній трасі Київ-Чоп поблизу села Банюнин сталась дорожньо-транспортна пригода.

38490_ptzygpcqipjz_w_650


Водій автомобіля «Skoda Octavia» з номерними знаками івано-франківської реєстрації скоїв зіткнення з рейсовим автобусом сполученням Соколя-Львів, який рухався в напрямку Львова.

За попередніми даними водій автомобіля «Skoda» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок зіткнення загинули водій та 48-річний пасажир іномарки, мешканець Рогатина, , ще сім осіб отримали травми різного ступеня важкості. Найважче травмовано водія маршрутки, у решти поранених – численні забиття і порізи.

Як з’ясував КУРС, загиблі – мешканці міста Рогатина. Один із них – Юрій Келестин, підприємець, заступник голови правління ЗАТ “Техно-Центр” (засновником якого є разом з братом Валерієм Келестином, екс-нардепом від Партії регіонів).

Сам Юрій Келестин був депутатом Івано-Франківської обласної ради 4-го демократичного скликання, членом фракції Партії регіонів. “Шкодою”, яка є службовим автомобілем “Техно-Центру”, керував водій підприємства, також мешканець Рогатина.

У розтрощеній автівці правоохоронці знайшли багато грошей, в тому числі валюти.

Читайте також:  Пили, курили і цілувалися просто на могилах: На Львівщині молоді дівчата влаштували веселощі на кладовищі

Шукайте деталі в групі Facebook