facebook

Понад три десятки сімей, мешканців вулиці Церковної в Івано-Франківську, живуть без обіцяної владою каналізації (документ)

Вже більше 10 років мешканці вул. Церковної в Івано-Франківську намагаються достукатись до влади щодо забезпечення вулиці централізованою каналізаційною мережею.




tualet

На проведення централізованої каналізації на вулиці чекають подад 30 домогосподарств. Минулого року міська влада обіцяла включити проведення каналізації на Церковній у бюджет 2016 року. Про це КУРСу повідомив мешканець вулиці Олег Бочкур.

Проектно-кошторисна документація для влаштування централізованого водовідведення була розроблена ще у 2005 році.

Минулого року людям пообіцяли, що після коректури проектно-кошторисної документації влаштування каналізаційної мережі на Церковній буде включено в проект плану на 2016 рік.

Однак міська рада обіцянку не виконала.

“На сайті міської ради опублікований бюджет міста на 2016 рік, проте найцікавіше, що немає жодної згадки про каналізаційну мережу на Церковній”, – обурюється чоловік.

Крім того, каже Бочкур, цю інформацію підтвердив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою МВК Михайло Смушак. Він також додав, мовляв, частина вулиці має каналізацію, але її мешканці проводили за власні кошти. Решту, нібито, відмовилися співфінансувати.

“По вулиці Церковній відсутня централізована мережа каналізації. А про якусь вигадану другу частину, яку мешканці відмовились, це ще треба таке придумати. Де логіка? Зрештою, дякуємо за невиправдану надію, та відверту брехню у вирішенні нашого питання“, – обурюється мешканець Церковної.

 

Читайте також:  В Івано-Франківську на Пасічній біля собору хочуть збудувати багатоповерхівку, мешканці – проти

Шукайте деталі в групі Facebook