facebook

На Прикарпатті прощалися з екс-депутатом облради, який загинув на трасі Київ-Чоп (фото)

26 лютого, у Рогатині прощалися із загиблим в автомобільній катастрофі Юрієм Келестином. Поминальна панахида розпочалася о 13 годині в приватному будинку колишнього депутата.

12736228_830388913750683_977962399_n


Поблизу маєтку Юрія Келестина багато дорогих автомобілів. Навіть попри мокрий сніг людей зібралося чимало. Останню шану загиблому прийшли віддати жителі районного центру, довколишніх сіл та цілої області. Панахиду провели вісім святих отців.

Юрій Келестин, підприємець, заступник голови правління ЗАТ «Техно-Центр» (засновником якого є разом з братом Валерієм Келестином, екс-нардепом від Партії регіонів). Був депутатом Івано-Франківської обласної ради 4-го демократичного скликання, членом фракції Партії регіонів.

За повідомленням поліції, учора о 12 годині на трасі Київ-Чоп водій легковика Skoda не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу. Там відбулося зіткнення з маршрутним автобусом. Обидва транспортні засоби злетіли з дороги. У результаті зіткнення водій і пасажир автівки загинули миттєво, ще сім осіб отримали травми різного ступеня важкості.

Читайте також:  Податковою міліцією Франківщини ліквідовано «конвертаційний центр» з обігом 50 мільйонів гривень

Шукайте деталі в групі Facebook