facebook

Нардеп Матвієнко розкритикував “Антикорупційний форум” Саакашвілі

26 лютого, в приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулася прес-конференція народних депутатів від БПП “Солідарність” Анатолія Матвієнка та Михайла Довбенка.

12788445_10204090344059396_1938267599_o-1024x599


Під час спілкування з журналістами Анатолій Матвієнко жорстко рокритикував рух «За очищення» Міхеїла Саакашвілі та “Антикорупційний форум“, який нещодавно відбувся в Івано-Франківську.

Мені діяльність Саакашвілі не подобається. Або будь губернатором, або політиком. В Одесі нічого такого не відбулося, включаючи і боротьбу з корупцією, крім популістських заяв і гасл. Створена атмосфера несприйняття і то дуже серйозна. А якщо тебе не сприймають там, де ти безпосередньо несеш відповідальність і працюєш, то це проблема. 

Я за Саакашвілі слідкую давно, з ним знайомий ще з часів, коли я працював в Криму (з 20 квітня до 21 вересня 2005 року — Анатолій Матвієнко був головою Ради Міністрів Автономної Республіки Крим – ред.) він імпульсивний, креативний, вміє завести. В Грузії Саакашвілі дійсно зробив декілька серйозних кроків, я незнаю яка там його заслуга, але він дав можливість зробити реформи тим людям, які цього хотіли.

Але популярності він в Грузії немає в силу роздвоєності, яку я не сприймаю. Я вважаю, що жити завжди треба по совісті, вимогливість до інших має бути адекватно скерована і до себе. В цьому я йому не вірю. Багато людей йому вірять, але зараз ми готові повірити в будь-яку казку. Я дуже прошу не вірте в казки. Декілька мільйонна Грузія – це не Україна. У нас інші традиції, інший менталітет. Я вірю, що іноземці можуть нам допомогти, але ніхто крім українців, не змінить обличчя України.

Тому, я дуже критично ставлюся до руху Саакашвілі”, – сказав Анатолій Матвієнко.

Читайте також:  ДТП з фурою на Львівщині: загинуло двоє молодих хлопців

Шукайте деталі в групі Facebook