facebook

Доба в АТО: на лінії вогню Зайцеве і Мар’їнка

Сторони конфлікту 27 лютого продовжують звинувачувати одна одну в обстрілі.

1766673



Ситуація в Донбасі залишається напруженою, противник збільшує обстріли з настанням сутінків, передає прес-центр АТО.

“На Донецькому напрямку ворог обстрілював опорні пункти зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів поблизу Зайцевого, Новгородського і Луганського”, – йдеться в повідомленні.

Також, за словами силовиків, на Маріупольському напрямку їхні опорні пункти обстріляли з великокаліберних кулеметів і гранатометів поблизу Мар’їнки і Новотроїцького. “З зенітної установки бойовики обстріляли позиції українських бійців поблизу Березового”, – додали в штабі.

Повідомляється, що на окремих ділянках вздовж лінії розмежування підрозділи ЗСУ відкривали у відповідь вогонь зі стрілецької зброї.

У свою чергу в ДНР продовжують звинувачувати військових в обстрілі Донецька. Напередодні видання ДАН повідомило: “Українські силовики 231 раз обстріляли територію Республіки внаслідок 30 порушень режиму припинення вогню. У Петровському районі отримала поранення жінка 1952 року народження через мінометний обстріл”.

За даними “Міноборони” ДНР, вогонь ведеться з позицій у Пісках, Мар’їнці, Красногорівці й Опитному по територіях підконтрольних ДНР частини селища Зайцеве під Горлівкою, Старомихайлівки, Спартаку, Веселому, околицях аеропорту і Вольво-Центру на західній і північній околицях Донецька.

Зазначимо, після Нового року на Донбасі ситуація знову погіршилася. Кількість обстрілів досягала 80, демонструючи періодично тенденцію до зниження.

Найбільш напружена ситауція залишається на Донецькому напрямку.

Петро Порошенко лякає новою ескалацією, а розвідка продовжує повідомляти про прибуття російських солдатів на допомогу сепаратистам. Тим часом у Мінську планують досягти нових угод щодо врегулювання ситуації на сході України.

Читайте також:  Кіборг Стас Стовбан з Прикарпаття, втративши ногу, знову повернувся на передову. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook