facebook

Страшне слово “окупація”: як це відбувалося в Криму 2 роки назад (ВІДЕО)

У той час, коли 20 лютого 2014 року бандити ЯнукОвоча стріляла по демонстрантах на Майдані, в Криму почалися приготування кремлівської банди до його окупації та відокремлення від України.

Спочатку йшли проросійські мітинги, а в ніч з 26 на 27 лютого будівлі парламенту і уряду Автономної Республіки Крим у м. Сімферополі зайняли озброєні люди без розпізнавальних знаків. З’явилися російські прапори. У наступні дні так звані “зєльониє чєлавєчкі” або “вєжлівиє люді”, як називали нелегально діючі там терористичні формування російських військових, брали під свій контроль нові й нові об’єкти, – повідомляє



польський портал Gazeta Wyborcza.

Представники нової української влади в кінці лютого 2014 року висловлювали побоювання, що росіяни можуть висадити десант в центрі Києва. РаSSєя зосередила біля українського кордону 38 000 військових і техніку – 761 танк і 2200 броньованих машин.

16 березня 2014 року в Криму пройшов так званий “референдум”, на якому більшість тих, хто проголосував висловилися за відділення від України. Через два дні Путлер оголосив про приєднання півострова до РаSSєї.

Запис з камер відеоспостереження 06 березня 2014року, яку оприлюднив у FB Роман Бурко.

У період початку операції по анексії Криму з території навчального загону Чорноморського флоту, розташованого по вул. Лазаревської (Чорноморська філія МДУ Ломоносова, м. Севастополь) цілодобово, особливо в нічний час, прибували і вирушали безномерні вантажні автомобілі, бронеавтомобілі «Тигр» і спецтехніка. Здійснювалася ротація особового складу підрозділів російських військ до місць блокування частин Збройних сил України.

Для координації їх дій, зовнішнього спостереження і прослуховування, в т.ч. мобільного зв’язку, залучалися співробітники ФСБ, які пересувалися на цивільних і військових спецавтомобілях (зверніть увагу на білий автомобіль ГАЗель).

Читайте також:  У Києві жінка в присутності чотирьох малолітніх дітей влаштувала різанину зі співмешканцем (фото)

Територія навчального загону Чорноморського флоту РФ у м. Севастополі була основною базою незаконних збройних формувань, а відеоматеріали безпосередньо доводять їх приналежність до збройних сил РФ.

Джерела:

Dwa lata od aneksji Krymu. Ubywa turystów, przybywa wojska, nasilają się represje

https://www.facebook.com/burkonews/posts/616912275123316?pnref=story

https://www.youtube.com/watch?v=IDqXuVuG5Lo

Шукайте деталі в групі Facebook