facebook

Справа стоматолога-різника: Вуйціва півтори години не можуть довезти з СІЗО до суду

У понеділок, 14 березня, в Івано-Франківському міському суді планувалося чергове слухання у справі франківського” “стоматолога-різника” Ігоря Вуйціва та Юлій Бойко, яких звинувачують у подвійному вбивстві.

На судове засідання, призначене на 10 годину, підсудного Ігоря Вуйціва з невідомих причин не доставили. Подейкують, що просто немає чим заправити автозак. Адвокати потерпілих, прочекавши майже півтори години, покинули судову залу.

Vuytsiv



Суддя Олеся Зеленко повідомила, що за підсудним відправили машину. Колегія суддів готова зачекати і працювати, оскільки переносити засідання вважають недоцільним.

Нагадаємо, попередні рази засідання переносили через заміну головуючої судді та через відсутність адвоката. Нова суддя та сторони погодились на продовження слухання справи.

Сьогодні судове засідання розпочалось пізніше через те, що підсудного не змогли вчасно доставити до залу судового засідання.

На судове засідання з’явилися двоє свідків, одна з яких прибула з Польщі.

Як повідомляв КУРС, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих, звинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 ККУ. “Стоматолог-різник”, як прозвали чоловіка у Франківську, був затриманий у листопаді минулого року і знаходиться в СІЗО.

Співмешканку “стоматолога-різника” звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Досудове слідство встановило, що 7 вересня 2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний позбавив життя свою першу жертву. Розчленоване тіло злочинець сховав у дворі на вулиці Вовчинецькій.

Наступне вбивство підозрюваний вчинив 4 жовтня 2014 року, теж у стані алкогольного сп’яніння. З тілом жертви вчинив так само – розчленував і сховав у дворі.

Його подруга Юлія Бойко допомагала приховати сліди злочину.

Джерело: kurs.if.ua

Читайте також:  Стоматолог-різник сьогодні розповість в суді свою версію подій

Шукайте деталі в групі Facebook