facebook

Народний депутат від “Самопомjчі” Вікторія Войціцька повідомила про замах на своє життя

Близько 4 години ранку зловмисники кинули під вікно спальні народного депутата Вікторії Войціцької фаєр із запалювальною сумішшю.

voytsitsika4

Про це Войцілька написала у Facebook



.

“Щойно під вікнами – під вікнами спальні де спимо ми з чоловіком та 3 місячним сином – мого будинку прямо біля машини кинули скляну банку з запалювальною рідиною. Полум’я було до другого поверху. Слава Богу я прокинулась завдяки гавкіту собак… Всі живі… Але про свій стан я навіть не хочу писати… Ми всі були на волосині від взриву машини та всього будинку. Стоїть стійкий запах від запалювальної рідини”, – написала Войціцька.

Народний депутат і секретар комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Вікторія Войціцька подала до Держгеонадр депутатське звернення з проханням призупинити дії ліцензій ПАТ «Укрнафта».
Вікторія Войціцька – секретар комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Вона відома, зокрема, своєю принциповою позицією щодо ситуації з ПАТ «Укрнафта». Зокрема,  Вікторія Войціцька подала до Держгеонадр депутатське звернення з проханням призупинити дії ліцензій «Укрнафти». За її словами, за наявності заборгованості перед Держбюджетом, яка щодня лише зростає, ПАТ «Укрнафта» не має законних підстав далі використовувати державні природні ресурси.
Також вона звинуватила менеджмент ПАТ «Укрнафта» у тому, що в липні 2015 року вивів з компанії понад 3,6 млрд грн у вигляді авансів за нафтопродукти.
Нагадаємо, ПАТ «Укрнафта» завершила 2015 рік зі збитками розміром 4 млрд 909,875 млн гривень проти 1 млрд 264,626 млн гривень прибутку в 2014 році. 

Нагадаємо, що 51% акцій “Укрнафти” належить державі. Решта акції у розпоряджені оліграха Ігоря Коломойського.

Заборгованість ПАТ “Укрнафта” перед державним бюджетом станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень. Рівень виконання нарахованих протягом 2015 року податкових зобов’язань становить 35%, що нижче за відповідний показник 2014 року майже в 2,5 рази

Читайте також:  Леся Нікітюк розкрила правду про свої джерела доходу

Державна фіскальна служба виграла справу про стягнення з “Укрнафти” боргу в один мільярд грн рентних платежів.

Відзначимо, що у липні 2015 року невідомі побили бітами члена наглядової ради “Укрнафти” Петра Столяра поблизу власного будинку. “Біля власного будинку, трьома невідомими з бітами жорстоко побито одного з керівників “Нафтогазу” – члена Наглядовоі Ради “Укрнафти” відомого своєю принциповою позицією по відстоюванню державних інтересів (котрому Коломойський казав “рамси попутав”) Петра Столяра, – написав тоді директор “Нафтогазу” Андрій Пасішник у Facebook. – Це мабуть таке запрошення у ВІНК від Ігоря Валерійовича. Сподіваюсь на миттєву реакцію з боку правоохоронних органів”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook