facebook

Сексу і грошей вимагали від жінки у військкоматі за звільнення брата від армії

b0301618a95f37c720e7a5cd547478321426577086

Факти вимагання хабара та вступу в інтимні стосунки працівником міського військкомату Сум були зафіксовані прокурорами Сумської області. По факту відкрито кримінальне провадження. Новину повідомляє прес-служба прокуратури.



«Під час досудового слідства задокументовано, що підполковник вказаного військкомату вимагав від 32-річної громадянки неправомірну вигоду у вигляді неуточненої суми грошових коштів та неправомірну вигоду нематеріального характеру у вигляді вступу в статевий зв’язок за звільнення брата від виконання військового обов’язку в зоні АТО», – йдеться в офіційному повідомленні правоохоронного органу.

Проти військового порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 3692 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди) КК України. Крім того, йому висунуто звинувачення за ч. 1 ст. 154 (примушування до вступу в статевий зв’язок) КК України.

Підполковник наразі очікує рішення щодо обрання щодо нього запобіжного заходу. Максимальне покарання за вчинення такого правопорушення – 5 років позбавлення волі зі спеціальною конфіскацією майна.

джерело uapress.info

Читайте також:  Чиновника Міноборони затримали на хабарі

Шукайте деталі в групі Facebook