facebook

В Іловайськ прибули вагони і платформи з озброєнням для бойовиків

0fc7b140d247a5c5a171ac85444118d21426578749

З території РФ триває перекидання військової техніки і боєприпасів. На станцію Іловайськ прибуло 6 вагонів і 12 критих платформ з озброєнням. Про це повідомив військовий експерт, керівник групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

«За минулу добу відзначені також чергові поставки матеріально-технічних ресурсів з території РФ (велика частина була доставлена «північним маршрутом» автотранспортом, а також ж\д транспортом)», – написав Тимчук в соцмережі.


За його словами, всього на станції Іловайськ було зафіксовано прибуття шести вагонів і дванадцяти критих платформ. «Імовірно з РСЗВ і командно-штабними машинами», – зазначив військовий експерт.

Крім цього, через Луганськ і Краснодон було помічено переміщення близько 40 транспортних одиниць у складі конвоїв постачання, а також 12 одиниць бойової техніки, в основному ББМ.

«Характерною особливістю стала наявність у складі конвоїв, що йдуть з Росії, значної кількості спеціальної техніки – транспортно-заряджаючих машин, паливозаправників, інженерної техніки та устаткування (кранів, тощо)», – зазначив Тимчук.

За інформацією «ДС», ці поставки матеріально-технічних ресурсів останнім часом були спрямовані, в першу чергу, для забезпечення бойовиків на Луганському напрямку і Артемовсько-Донецькому відділку.

Нагадаємо, що за минулу добу бойовики обстріляли українські позиції на Донецькому, Луганському та Маріупольському напрямках. В районі Майорського бойовики атакували позиції ВСУ, але українським військам вдалося зупинити атаку.

джерело uapress.info

Читайте також:  Анатолій Матіос: Біля Іловайська загинули 459 осіб

Шукайте деталі в групі Facebook