facebook

Спецслужби НАТО: гібридна війна – терор, шантаж, залякування і пропаганда (+ВІДЕО)!

Жиріновскій – політичний паяц, який грає в відмороженого дурника і озвучує погрози Кремля, коментуючи вибухи в Бельгії, заявив, що вони вигідні РаSSєї. «Це буде відбуватися всюди – пригрозив він. – Нехай вони там здихають, нам це вигідно…», прямо сказав вожак “ЛДПР” (майже те саме, що й “ЛГБТ” – тільки для старих пердунів).

Нещодавно контррозвідка НАТО поширила днями офіційну заяву, в якій були висунуті чіткі звинувачення в тому, що саме Москва здійснює провокації в Європі, зокрема, що саме Москва організувала і профінансувала «новорічні зґвалтування» дівчат і жінок у Німеччині натовпами мігрантів.


Ця заява й досі залишається без чіткої відповіді!

https://www.youtube.com/watch?v=UGFQM-b2fic

У заяві НАТО зазначено, що альянс отримав незаперечні докази того, що новорічні напади на німецьких жінок, а також антиісламські погроми, що прокотилися по Німеччині після цих подій, були організовані, профінансовані і керувалися з Москви.

За даними контррозвідки НАТО, РаSSєя фінансує праві угруповання в Європі, зокрема, в Німеччині, а також «екстремістські групи з числа мігрантів» з метою дестабілізації обстановки, усунення Меркель і чинення тиску на європейських політичних діячів.

НАТО вважає, що Кремль веде масштабну гібридну війну проти Європи, використовуючи методи терору, шантажу, залякування і брехливої пропаганди. Фальшива історія з нібито зґвалтованою російською емігранткою, яку швидко викрили німецькі спецслужби, лише підтверджує наявні у європейської влади факти агресивних намірів Москви.

В альянсі також вказують, що інтенсивні навчання, які імітують ядерні удари по європейських країнах, пуски ракет і військові збори ясно вказують на те, що Кремль зробив ставку на збройний напад.

Давно відомо, що РаSSєя активно проводить «спецзаходи» під чужим прапором. Зокрема, ФСБ регулярно атакує комп’ютерні мережі європейських країн від імені ІД. Ці факти були достовірно встановлені в результаті розслідування серії кібератак на цілі в Європі.

Тим часом бельгійські спецслужби заявили, що встановили особи безпосередніх виконавців бомбових атак. Названо імена двох братів – Халіда і Брахіма Бакрауі. Про це повідомив портал DH.be.

За останніми даними влади Бельгії схопили місцевого жителя Наджіма Лашрауі, який оголошений «підозрюваним в організації теракту». Однак деякі джерела заявили, що не затримали Лашрауі, а хтось інший.

ЗМІ передали, що ІД вже «взяло на себе» відповідальність за атаку в Брюсселі. Першоджерелом цього повідомлення виступило тісно пов’язане з російськими спецслужбами курдське агентство Rudaw, яке процитувало бельгійське видання Nieuws Blad.

У свою чергу агентство ТАСС поспішило «нагадати», що деякі єгипетські ЗМІ з посиланням на пов’язане з ІД інформагентство «Амак», раніше повідомляли про погрози ІД країнам Європи.

В інтернеті на платформі wordpress дійсно публікуються матеріали англійською мовою від імені агентства ІД «Амак». Там же у вівторок, 22 березня було розміщено повідомлення про вибухи в Бельгії, які, за версією цього блогу, організувало ІД.

Разом з тим звертає на себе увагу той факт, що цей блог почав роботу тільки 4 (!) березня, тобто всього близько 20 днів тому.

Джерела:

https://www.youtube.com/watch?v=8jLmK-8BGu0

https://www.youtube.com/watch?v=UGFQM-b2fic

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160322_02196223

https://amaqagency.wordpress.com/2016/03/22/bombings-carried-out-by-islamic-state-fighters-hit-belgiums-capital-brussels/

Читайте також:  Цинічна брехня Путлера обходиться РаSSєї в $1,4 мільярда щорічно

Шукайте деталі в групі Facebook