facebook

Принц Гаррі залишає збройні сили після 10 років служби

Онук британської королеви Єлизавети II оголосив про початок нової глави в його житті.

1596016




Принц Гаррі, онук британської королеви Єлизавети II, офіційно оголосив про намір завершити службу в збройних силах британської армії, повідомляє E! Online з посиланням на офіційне повідомлення Кенсингтонського палацу.

“Рішення піти з армії після десяти років служби далося мені нелегко. Я вважаю себе щасливою людиною, бо мені доручали важливі завдання, і в процесі їхнього виконання я зустрічався з фантастичними людьми. Я вдячний за цей досвід, який залишиться зі мною на все життя”, – заявив принц.

Раніше повідомлялося, що Гаррі прийняв рішення про завершення кар’єри після двох (скоєних раніше) відряджень до Афганістану.

Перед відставкою Гаррі на чотири тижні вирушить в Австралію, де буде нести службу в Силах оборони Австралії, а потім з офіційним візитом відвідає Нову Зеландію. Після цього принц займеться природоохоронними та екологічними проектами в Африці.

Принц Гаррі полагодив телевізор для чилійських уболівальників

У майбутньому принц збирається взяти участь у волонтерських програмах допомоги пораненим військовослужбовцям. Принц Гаррі має звання капітана сухопутних сил і є випускником престижної військової академії Sandhurst.

Раніше повідомлялося, що актриса Емма Вотсон прокоментувала стосунки з принцом Гаррі.

 

Читайте також:  З “воєнки” – в армію: 4000 випускників військових кафедр служитимуть у війську

Шукайте деталі в групі Facebook