facebook

У Дніпропетровську поранений боєць одружився в лікарні

Боєць був поранений під час вибуху міні під Авдіївкою.

IMG_9445


Про це передає Depo.Дніпро з посиланням на “Наше місто“.

Олександра Грищенко і Олена Табакова одружились в Дніпропетровській обласній клінічній офтальмологічній лікарні, де Олександр лікується після поранення.

Боєць був мобілізований два місяці тому. 21 березня він отримав поранення під час виконання бойового завдання. Під Авдіївкою машина, в якій їхав Олександр, підірвалася на міні.

До Дніпропетровська бійця доставили з осколковими пораненнями очей і травматичною ампутацією стопи.

“Одне око йому вдалося зберегти, діставши осколки, другий косметично відновили, на жаль, його зорову функцію врятувати не вдалося. Повинен сказати, що подібні поранення вважаються несумісними з життям, чудо, що він залишився живий. Тепер, після декількох операцій, разом з колегами з клініки ім. Мечникова будемо ставити його на ноги” – каже головний лікар Валерій Сердюк.

Олена і Олександр знайомі дуже давно, однією сім’єю живуть вже кілька років, зараз молода жінка на сьомому місяці вагітності.

Бажання одружитися було і раніше, але весь час щось не складалося. Але після того, як зрозуміли, що можуть втратити один одного, весілля вирішили більше не відкладати.

Шлюб Олександра Грищенко і Олени Табакова зареєстрований відділом державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровського міського управління юстиції 29 березня.

Нагадаємо, 21 березня під Авдіївкою на міні підірвалося три дніпропетровських десантника.

Джерело: http://dnipro.depo.ua

Читайте також:  Патріотичним флешмобом, молебнем та концертом в Івано-Франківську відзначать День захисника України

Шукайте деталі в групі Facebook