facebook

Бойовики нанесли потужні удари по силах АТО із забороненої зброї

Епіцентром бойових дій залишалася Авдіївка.

0c8cd02077ec236fb7a0a8a190d099e03202f9fb


 

За минулу добу бойовики до 77 збільшили кількість обстрілів Збройних сил України (ЗСУ), повідомив прес-центр на сторінці в Facebook.

“Зосередивши вогонь мінометів і артилерії в бік українських захисників, ворог завдав 30 потужних ударів зухвало використовуючи заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння калібру від 82 до 152 мм”, – йдеться в повідомленні прес-центру.

Відзначається, що на Донецькому напрямку бойовики неодноразово обстрілювали сили АТО в районах Зайцево, Майорска і шахти Бутівка. Епіцентром бойових дій залишалася Авдіївка. “Тут по позиціях наших бійців противник бив 16 раз, використовуючи одночасно ствольну артилерію, міномети, гранатомети і стрілецьку зброю”, – підкреслили в прес-центрі.

Важке озброєння бойовики застосовували і щодо місцевих жителів, в так званій промисловій зоні. Вони робили це з метою послабити позиції українських військ і посіяти паніку серед людей, які звинувачують українську сторону в недотриманні мирних домовленостей, – відзначають в прес-центрі АТО.

На Маріупольському напрямку також відзначена висока активність бойовиків. Вони використовували заборонену зброю в бік позицій близько Водяного, Талаковки, Новотроїцького, Широкиного, Мар’їнки і Гнутового.

Джерело: http://ua.112.ua

Читайте також:  Нацгвардії продали бракованої форми на 42 млн

Шукайте деталі в групі Facebook