facebook

Азербайджан втратив 200 військових у Нагірному Карабаху

За час боїв у Нагірному Карабаху із ночі суботи та протягом сьогоднішнього дня азербайджанські сили втратили 200 військовослужбовців. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони невизнаної Нагірно-Карабахської республіки.

29dbfc77ca9530d0016c68b953f2dcd81459613941


Новину передає «Преса України».

«Передові підрозділи Армії оборони НКР ведуть успішні оборонні бої. В цілому, в період боїв з ночі на суботу і протягом дня азербайджанські сили втратили більше 200 військовослужбовців», – йдеться в повідомленні.

Поряд із селом Таліш були вбиті 30 азербайджанських військових загону спеціального призначення. Також, було знищено два танка і один вертоліт.

Як зазначили у відомстві невизнаної республіки, азербайджанські військові сили наносять удари не тільки по оборонним пунктам, але й атакують населенні пункти, розміщені в тилу. При обстрілах застосовують бронетехніку, артилерію та установки «Град».

У Міноборони невизнаної Нагірно-Карабахської республіки заявили, що втрати понесла і вірменська сторона, дані про загиблих поки що невідомі.

Нагадаємо, Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що в зоні карабаського конфлікту загинуло 12 військових. У відомстві пообіцяли завдати більш нищівні удари, у разі повторних порушень вогню зі сторони Вірменії.

Джерело: http://uapress.info

Читайте також:  Ексфутболіст "Карпат" загинув у боях з російськими окупантами під Харковом

Шукайте деталі в групі Facebook