facebook

Інтерпол оголосив у розшук Ставицького і братів Клюєвих, – Аваков

За словами міністра МВС, всі троє “в міжнародному розшуку по всьому світу”.

221135


Інтерпол оголосив у розшук Едуарда Ставицького, Андрія та Сергія Клюєвих, повідомив міністр МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

“Після тривалої процедури перевірки файлової апеляційної комісії Інтерполу в Ліоні – дотиснули – наша позиція визнана правильною по відношенню до апеллюючих – і за позовом України, всі троє в міжнародному розшуку по всьому світу”, – написав Аваков.

У повідомленні міністра йдеться, що МВС отримало відповідну інформацію від Комісії з контролю за файлами Інтерполу: “Комісія дійшла висновку, що здійснення міжнародного розшуку зазначених громадян з використанням каналів зв’язку та інших інструментів Інтеполу відповідає Статуту та Правилами організації. На основі її рекомендацій Генеральним секретаріатом Інтерполу був розблокований доступ до файлів Андрія Клюєва – з 30 березня, Сергія Клюєва – з 31 березня, Едуарда Ставицького – з 1 квітня”.

Нагадаємо, Інтерпол відмовився оголошувати в розшук Андрія Клюєва.

Раніше з колишнього заступника глави Адміністрації президента Андрія Клюєва зняли підозру у причетності до масових убивств у Києві в січні-лютому 2014 року і оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 27 ст. 340 КК України за фактом перешкоджання проведенню зборів, мітингів, які проходили 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності в Києві. Досудове слідство у справі Клюєва було призупинено, оскільки він знаходиться у розшуку.

Крім того, раніше Інтерпол відмовився оголошувати в розшук екс-главу МВС Захарченка.

Джерело: http://ua.112.ua

Читайте також:  Тіло було у мішку: на Херсонщині знайшли труп зниклої безвісти 7-річної Марії Борисової (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook