facebook

НАРДЕП ВІД ПРИКАРПАТТЯ: ВИБОРИ ПОТРІБНО ПРОВОДИТИ КОЖНІ 2-2,5 РОКИ

100698


Лише дострокові вибори допоможуть сформувати новий уряд і надійну коаліцію в парламенті, адже нинішня влада вже довела свою неспроможність.

Про це заявив народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко в програмі «На часі» на ТРК 402, пише Фіртка із посиланням на прес-службу нардепа.

«Якщо ці політики не здатні щось робити, треба чесно піти на перевибори, отримати новий мандат довіри від людей, сформувати новий уряд і нову коаліцію – стійку, надійну. А не так, як зараз за рахунок тушок, скупки, переконань в той чи інший спосіб. Це не буде працювати добре», – переконаний депутат.

«Не треба лякати українців Опозиційним блоком, якимись ризиками додатковими. На наше глибоке переконання, чим частіше будуть перевибори, в тому числі Верховної Ради, тим буде краще. Ми вважаємо, що кожні 2-2,5 роки проводити вибори – це було б найкраще», – додав Дерев’янко.

Він переконаний, що завдяки цьому виборці могли б контролювати кожного політика.

«Якщо людина бреше і ще до того й краде, то таких людей треба якнайшвидше викидати з влади, і перезавантажувати владу», – додав він.

Дерев’янко вважає, що дії влади призводять до того, що рейтинг Опоблоку росте.

«Я переконаний, що 2/3 або ¾ українських громадян чітко «за» європейські цінності, за реальні реформи, за реальні демократичні цінності. Наш курс буде однозначно незмінним», – спрогнозував депутат.

Дерев’янко також вважає, що після двох років після Революції гідності в Україні відбувається корупційна контрреволюція.

«Це відчувається на всіх рівнях влади, і в Києві, і навіть на місцях. Це коли всі говорять про боротьбу з корупцією, але насправді влада на всіх рівнях намагається очолити цю корупцію, і жодного кроку не зробити для її подолання», – пояснив свою думку нардеп.

Читайте також:  Сумочки від 3 тисяч доларів і “звичайна” зарплата: Білозір знову опинилася біля керма влади. “Не боюсь нічого і нікого”

Він додав, що у Верховній Раді процвітає політична корупція.

«Коли не вистачає депутатів для того, щоб сформувати дві фракції, які мають намір зберегти існуючу стару систему і зберегти всіх людей старої системи, активно і агресивно вичавлюючи тих людей, які повірили в те, що вони дійсно можуть щось змінити», – сказав Дерев’янко.

Він підкреслив, що партія «ВОЛЯ» не буде входити в нову коаліцію та не буде голосувати за жодне з кадрових питань.

«Більшість схем Януковича і далі прекрасно працює. Це і відкати по ПДВ. Сума повернення ПДВ в рік становить близько 60 млрд гривень, а відкат складає 25-30%», – підкреслив нардеп.

«Та сама ситуація із землями поза межами населених пунктів. Ми б’ємося вже п’ятий місяць, щоб відповідні законопроекти були ухвалені, але до цього часу нічого не змінюється. Я сподіваюсь, що найближчими місяцями нам вдасться це зрушити з місця. Та сама ситуація залишилась і на митниці, і в Генпрокуратурі», – заявив парламентар.

Нагадаємо, представники БПП заявили, що коаліція вже має 226 голосів, необхідних для ухвалення рішень.

Як відомо, у ВР за ініціативи Адміністрації Президента намагаються створити коаліцію з двох фракції: БПП та Народного фронту, щоб не залучати до переговорів про коаліцію Тимошенко.

Джерело: http://firtka.if.ua

Шукайте деталі в групі Facebook