facebook

Субсидії будуть автоматично продовжені на наступний опалювальний сезон, – Розенко

Тим громадянам, які вже перебувають в системі субсидій на житлово-комунальні послуги, на наступний опалювальний період субсидія буде продовжена автоматично.
images (22)


Як повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики, про це в ефірі “Радио Вести” заявив глава відомства Павло Розенко.

“Система субсидій досить непогано спрацювала. На сьогодні близько 6 мільйонів українських родин, які оформили субсидії, захищені внаслідок підняття тарифів на газ та житлово-комунальні послуги”, – повідомив він.

За словами міністра, система субсидій буде продовжена і наступний опалювальний період.

“Більше того, ми зробили систему субсидій автоматичною. І на наступний період тим людям, які знаходяться сьогодні в системі субсидій, вона буде продовжена автоматично. Без додаткового звернення до управлінь соцзахисту”, – наголосив Розенко.

У прес-службі також нагадали, що у державному бюджеті України на 2016 рік на житлові субсидії передбачено 35 мільярдів гривень.

Як раніше повідомляв УНІАН, за даними Держстату, сума призначених субсидій у січні-лютому 2016 року зросла в 14 разів.

При цьому середній розмір призначеної субсидії на одну сім’ю у лютому 2016 року порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшився в 4,2 рази – до 1,4 тис. грн.
Джерело: unian.ua

Читайте також:  У сусідній країні на заробітках зникла жінка з Прикарпаття. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook