facebook

НОВІ ПОДРОБИЦІ У СПРАВІ ВИБУХУ ГАЗУ В СЕРЕДМІСТІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

8 квітня, о 16 годині в середмісті Франківська горіло приміщення.

gj6tf1nPBD0


Як повідомляють в ДСНС в Івано-Франківській області, до них поступило повідомлення про те, що в м. Івано-Франківську по вул. Лесі Українки,1 в салоні «Обрядового мистецтва» ( площа 30 м.кв.), який знаходиться на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку розміром в плані 15х20 м. відбувся вибух газу.

 

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що в приміщені салону «Обрядового мистецтва», відбувся вибух газу в котельні розміром 1,5х1,5м з подальшим горінням ізоляції труб. В котельні розміщений 2-х контурний димохідний газовий котел, який забезпечує опалення даного салону.

 

Внаслідок вибуху та пожежі пошкоджено ізоляцію труб котла, котел, дерев’яний короб, закопчено стіни та стелю. Потерпілих, травмованих та руйнувань немає. Пожежу ліквідовано о 16.29 порошковим вогнегасником. До місця події, на який виникла пожежа, виїжджали МОГ УДСНС в області, МОГ УНС ОДА, ДПРЧ-1 м. Івано-Франківська, аварійна газова служба, працівники медичної служби та поліції, РЕМ, комунальні служби міста.

Джерело: http://firtka.if.ua

 

Читайте також:  На Коломийщині зафіксували випадок сказу – село на карантині

Шукайте деталі в групі Facebook