facebook

Путлеру не знайдеться безпечного місця на Землі окрім РаSSєї – з новим диктатором! (ФОТО)

Справжні патріоти Росії (без Путлера!) – незалежні журналісти, політичні оглядачі та експерти, висловлюють гостру стурбованість з приводу того, що Віктор Золотов, якого Путлер призначив ватажком своєї особистої банди «національна гвардія», стане новим російським диктатором.

Подібні висновки напрошуються виходячи з того, що єдиним інструментом, який Путлер підготував для відступу (після досягнення критичної точки мовчазного несприйняття власним народом кремлівського карлика, досягнення умов революційної ситуації з соціально-економічних причин або можливого викриття фальсифікацій на майбутніх виборах) – йому не знайдеться безпечного місця на планеті Земля окрім росії, котра буде мати нового диктатора.

Для управління своєю бандою Путлер використовує випробуваний у попередні роки свого “царювання” так званий інститут “особистої відданості”, хоча окремі експерти висловлюють сумнів у тому, що кремлівському вожакові вдасться утримати владу над даною структурою в ситуації крайньої соціальної напруженості.

“У мене є питання до путіна: а на підставі чого він вважає, що він утримає це в руках? Ось чому він думає, що, створюючи цю армію, яка підпорядковується тільки йому, у нього є гарантії того, що ця армія буде продовжувати завжди йому підкорятися? Що є тут його інструментом? – задається питанням журналіст Пархоменко і дає на нього відповідь:



“Ну, відповідь зараз тільки одна: особиста відданість Віктора Золотова. Це єдине, за що він тримається”, – підкреслює він.

Журналіст наводить на доказ своєї позиції, перш за все, епізоди з біографії самого Путлера, який, як вказує Пархоменко, сам був викритий у зраді: “Ось путін, наприклад, був багато років особисто відданий Березовському, як всі ми знаємо. І Тані з Валею, сім’ї Єльцина, він був особисто відданий. І Собчаку він був особисто відданий. Ми знаємо, чим це справа кінчилася для Собчака”, – нагадує журналіст.

Читайте також:  У Чикаго розстріляли похоронну процесію

Експерти, у свою чергу, схиляються до думки, що Березовський є одним з тих, хто забезпечив нинішньому “царю” сходження до влади, в тому числі завдяки медійним ресурсам, які були в олігарха. Однак, після початку конфлікту з Путлером, опальний медіамагнат був змушений тікати з росії, де з 1999 року проти нього було порушено більше десяти кримінальний справ.

Що стосується колишнього мера Петербурга Анатолія Собчака, то ряд джерел, включаючи французький портал Slate, фактично звинуватили Путлера у вбивстві свого “політичного батька”, який помер саме від отруєння, а не через природні причини (судячи за ознаками, Путлер отруїв Собчака полонієм 210).

У свою чергу, особистий і найвірніший охоронець Путлера – Золотов мав тісний зв’язок з одним із лідерів кримінального світу Романом Цеповим: “Золотов був багато років – як теж тепер добре відомо – особисто відданий петербурзькому авторитету Роману Цепову. Є багато фотографій на цю тему і багато різних текстів, які про це написано”.

Про те, що Віктор Золотов допомагав Роману Цепов створювати систему, яка дозволяла їм бути посередниками між владою і криміналом, розповідав раніше журналіст Дмитро Запольський в інтерв’ю “Радіо Свободи”.

“Мені здається, що сьогодні, коли створена національна гвардія, на чолі якої з’явився Віктор Золотов, ми отримали з вами важливу вказівка на те, чим скінчиться путінський режим, і як звуть завтрашнього диктатора росії”, – резюмує Пархоменко.

Нагадаємо, що кілька днів тому Путлер оголосив про створення своєї власної банди – «нациАнальная ґвардія», якій дано «право» розстрілювати на місці без суду і слідства всіх незадоволених, у тому числі жінок і дітей.

Ватажком банди опричників-”вєртухаєв” призначений Віктор Золотов, давній спільник і особистий охоронець Путлер. Згідно з оцінками, наведеними РБК, ринкова вартість нерухомості і земельних ділянок сім’ї Віктора Золотова становить понад 750 млн рублів. Аналогічна власність чоловіка дочки Золотова – Юрія Чечіхіна – коштує від 523 млн до 952,4 млн руб.

Читайте також:  Франківчанка працювала у секретному німецькому центрі для жінок

За словами історика Бориса Володарського, “за два терміни Путлера він просунувся від полковника до генерал-полковника. Він увійшов в найтісніше, в найближче коло царя”.

Про те, що нова банда створена з метою захисту власної персони і сучасного кремлівського політичного режиму від фізичної ліквідації з боку патріотичних або нелояльних до теперішнього “раскладу” сил, заявили багато експертів. Однак, на їх думку, це не зможе захистити Путлера в ситуації глобального соціального стресу або навіть в умовах конфлікту між конфліктуючими (процес уже розпочався) силовими відомствами.

Джерела:

– http://www.ixtc.org/2016/04/ella-paneyah-esche-odna-armiya/

– http://www.rbc.ru/opinions/society/08/04/2016/5707a4129a79477ed499665e

– http://echo.msk.ru/programs/sut/1743916-echo/

Шукайте деталі в групі Facebook