facebook

ВИКОНКОМ СКАСУВАВ МІСТОБУДІВНІ УМОВИ І ОБМЕЖЕННЯ ЗАБУДОВИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ БІЛЯ АС №3 У ФРАНКІВСЬКУ

Виконком Івано-Франківської міської ради скасував містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, видані ТОВ “Віст-Тур” на будівництво торгового центру з адміністративними приміщеннями та закладом громадського харчування на вул. Гетьмана Мазепи, між будинками №№ 179, 179 А, 177.



kak-ee-uzakonit
Ці дозволи були видані 9 липня 2012 року. Забудова мала вирости в районі АС №3, біля базару.

За рішенням виконкому, департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини має підготувати звернення до управління Держархбудінспекції в Івано-Франківській області щодо скасування реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт (у випадку наявності такої) з будівництва торгового центру з адміністративними приміщеннями та закладом громадського харчування за цією адресою.

До слова, одним із засновників ТОВ “Віст-Тур” є екс-депутат Івано-Франківської міської ради Віктор Корбецький, який також балотувався до міської ради на виборах минулого року від партії “Самопоміч”.

Раніше Руслан Марцінків заявляв про те, що міська влада незаконно видала 300 містобудівних умов і обмежень.

Джерела:

http://firtka.if.ua/

http://kurs.if.ua

Читайте також:  "Коронавірус робить людину неадекватною": Комаровський перелічив симптоми, коли негайно слід звертатися до лікаря

Шукайте деталі в групі Facebook