facebook

Прибираємо живіт після пологів

Якщо у вас залишився великий живіт після пологів і ви готові всерйоз зайнятися його усуненням, приготуйтеся, що боротьба буде тривалою і непростою. Зате результат постійно буде радувати вас, а захоплені погляди оточуючих приведуть до розуміння того, що витрати часу і сил були не марні.

1


У перебігу перших 6 тижнів після пологів заборонено качати прес, як би вам не хотілося і як би добре ви себе не почували, оскільки є ймовірність того, що живіт назавжди залишиться великим. Це відбувається через те, що біла лінія живота не зійшлася. Біла лінія живота – це та частина в центрі живота, яка розходиться під час вагітності. Вона тягнеться вертикально від грудей і до лобка. Перший час після пологів її м’язи все ще розтягнуті і, зміцнивши їх в неправильному положенні, ви ризикуєте назавжди залишитися володаркою непривабливого живота.

Існує система вправ, використовуючи яку ви зможете прибрати обвислий живіт після пологів за 2 тижні. При цьому вони підійдуть і тим, хто недавно став мамою, і тим, у кого дитина вже підросла. Єдина умова: вправи потрібно робити сумлінно і регулярно. Перед тим, як приступати до такої зарядки, не слід їсти і багато пити.

Ноги на ширині плечей, коліна трохи зігнуті, руки на колінах. Зробіть глибокий вдих і галасливий різкий видих, щоб звільнити діафрагму від повітря. Якнайглибше втягніть живіт до хребта, провалюючи його під ребра. Зробіть 5 хльостких виштовхувань живота. Станьте прямо і віддихайтеся. Вправу повторіть 5 разів.

Опустіться на підлогу, як для віджимання. Витягніть поперек. На видиху втягніть живіт, затримайтеся в цьому положення на 10 секунд, поступово збільшуючи цей час до 1 хвилини.

Читайте також:  У Франківську за тиждень народилось 68 немовлят

Ляжте на бік, підніміть на лікті, зігніть коліна. П’яти, сідниці і лікоть розмістіть на одній лінії. Інша рука повинна бути за головою. На видиху підніміть поперек, потім повільно опускайтеся вниз. Зробіть цю вправу по 15 разів на обидві сторони.

Візьміть в руки подушку, ноги поставте на ширині плечей. Руки підніміть по діагоналі наверх і різко нахиліться до протилежної ноги. Робіть так по 10 разів на обидві сторони.

Робіть ці вправи кожного дня, вони не вимагають значних витрат сил і часу, тому не завадять вашому спілкуванню з дитиною або домашнім справам. Важливо виконувати всі саме в перерахованій послідовності

Шукайте деталі в групі Facebook