facebook

Як виглядав елітний бордель, викритий поліцейськими (фото)

Протягом однієї ночі працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та слідчого Управління ГУНП в Запорізькій області, було припинено діяльність двох борделів, розташованих в елітних приватних будинках, передає сайт Національної поліції.

1

Двох та триповерховий приватні будинки, розташовані у Олександрівському та Вознесенівському районах м. Запоріжжя, за фешенебельними фасадами приховували протизаконну діяльність: тут діяли «елітні» борделі. У кожному будинку розпусти позмінно працювало по 10-15 дівчат. Згідно вилучених «прейскурантів», вони надавали послуги на будь-який смак, враховуючи різноманітні збочення.

2



Діяльність цих протизаконних закладів було припинено співробітниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. 8 квітня правоохоронцями було проведено санкціоновані обшуки, під час яких задокументовано факти звідництва та утримання місць для розпусти, а також надання інтимних послуг за грошову винагороду.

3

Поліцейські, окрім згаданих прейскурантів, вилучили телефони, які використовувались для зв’язку з клієнтами; гроші, отримані за сексуальні послуги, різноманітні аксесуари інтимного характеру, а також рекламні листівки і візитки відповідного змісту.

4

5

Наразі щодо «жриць кохання», більшість яких – вихідці з Донецької області, складено адміністративні протоколи за ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією).

6

Поліція встановлює особи організаторів борделів, яким загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

7

Триває досудове розслідування.

Читайте також:  Прикордонники затримали КамАЗ із російським майором та набоями

Шукайте деталі в групі Facebook