facebook

Новоспечений міністр культури із Прикарпаття Євген Нищук розповів про перші кроки на новій посаді

“Перший робочий день на посаді. Наперед хочу подякувати професійному мистецькому середовищу, своїм колегам по рідному акторському цеху, громадським та волонтерським організаціям, побратимам з Майдану, бійцям, що захищають нашу країну на Сході та Півдні і не як формальність, а як усвідомлення того, що без вашої думки, підтримки і співпраці, я б не мав можливості, впевненості зійти зараз на цю відповідальну посаду”, – написав новопризначений міністр культури України Євген Нищук.

f3a21570adf1b90e55ae03dcaaeca200

 

Одну з перших своїх зустрічей, як розповів посадовець, планує провести із професійним культурним середовищем, громадськими організаціями та представниками культурних ініціатив (зокрема, «Культура 2025», Реанімаційного пакету реформ “Культура”, ініціативи «Конгрес активістів культури», «Альянсу культури», та цілої низки інших), які мають напрацювання поза стінами Мінкульту.


“Саме ці доробки можуть нам стати дороговказом – тими важливими пунктами і напрямками, по яких ми разом будемо працювати. Хочу сказати також, що я наперед вдячний за ваші пропозиції, підтримку та конструктивну критику і відкритий до співпраці в ім’я української культури”, – пише Нищук на своїй сторінці у Фейсбуку.

Джерело: versii.if.ua

Читайте також:  У сім’ї міністра культури Нищука сталося гоpе

Шукайте деталі в групі Facebook