facebook

Чечетов викинувся з вікна і залишив передсмертну записку

Михайло Чечетов сьогодні вночі справді викинувся з вікна власної квартири з 17-го поверху будинку за адресою вул. Мішуги, 2.

chechetov-tsik111



Про це на Фейсбуці повідомляє народний депутат Антон Геращенко.

«Це сталося близько 1-ї години ночі. У Михайла Чечетова на Мішуги, 2 була двоповерхова квартира. Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1:30 ночі і не знайшла поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири відчинене вікно і капці чоловіка. Зважаючи на опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії після початку кримінального виробництва за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час “ручного” голосування 16 січня 2014 року», – пише Геращенко.

Також він підтвердив, що Михайло Чечетов залишив після себе передсмертну записку приблизно такого змісту:

“Немає жодних моральних сил більше жити. Я йду. Думаю, так буде краще для всіх. Дякую всім за підтримку.”

Як повідомляє Геращенко, за фактом смерті Чечетова порушено кримінальне виробництво за статтею 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках для того, щоб перевірити всі можливі версії.

«З огляду на свідчення дружини Михайла Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство, у мене немає. Є лише момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі або телефоном особи, проти яких він міг дати свідчення», – пише нардеп.

Нагадаємо, 20 січня Генеральна прокуратура повідомила Михайла Чечетову про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Читайте також:  “Усе ліжко було у крові”: Чоловік жорстоко вбив рідного брата, позбавивши його “чоловічого достоїнства”

Шукайте деталі в групі Facebook