facebook

На окупованих територіях Донбасу сталося два вибухи на залізниці

384543289

Біля Волновахи (Донецька область) і в Попасній (Луганська область) правоохоронці виявили пошкодження шляхів залізничного сполучення. Про це повідомляє прес-служба УМВС на Донецькій залізниці.

Згідно з повідомленням, правоохоронцями лінійних відділів на станціях Волноваха і Попасна 17 березня зареєстровані два факти несанкціонованого втручання невідомих у роботу Донецької залізниці. Внаслідок подій пошкоджені залізничні колії, які знаходяться на непідконтрольній ВСУ території.



“До чергової частини лінійного відділу Волноваха надійшло повідомлення про те, що на 1173 кілометрі перегону “Південно-Донбаська – Оленівка” в 7:00 пролунав вибух, в результаті якого були пошкоджені 150 метрів парного і 150 метрів непарного шляху. Рух поїздів на цій ділянці не провадився, постраждалі відсутні”, – йдеться в повідомленні.

“Від машиніста вантажного поїзда надійшло повідомлення до чергової частини лінійного відділу Попасна про те, що о 19:20, під час руху він побачив пошкоджену ділянку шляхів на залізничному мосту, розташованому на 51 кілометрі перегону “Сентянівка – Шепілов” і застосував екстрене гальмування. Внаслідок гальмування передня пара коліс зійшла з рейок. Постраждалих немає”, – зазначили у відомстві.

Події зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 277 КК України (умисне пошкодження шляхів сполучення).

джерело news.liga.net

Читайте також:  У Луганську та Донецьку ФСБшники взялися за організацію контрабанди харчів

Шукайте деталі в групі Facebook