facebook

Який смартфон виявився кращим за версією п’яти некомерційних організацій?

Мабуть, кожен знавець високих технологій знає про те, що південнокорейська компанія Samsung витрачає на рекламу значно більше інших виробників. І саме тому під час перегляду позитивного огляду якісних пристроїв може виникнути якесь сумнів. Мовляв, причиною гарного відкликання є виключно гроші. Якщо ви дотримуєтеся такої ж думки, для вас гарні новини. Зараз ми дізнаємося, який смартфон цього року виявився кращим за версією п’яти незалежних некомерційних організацій.

3


Як ви напевно здогадалися, назва південнокорейського виробника було згадано в першому абзаці зовсім невипадково. Як повідомляють представники phonearena, лідером кількох незалежних рейтингів ресурсів стали саме Galaxy S7 і Galaxy S7 edge. Що ж стало підґрунтям для таких високих результатів?

2

Журнал Which, головний офіс якого знаходиться у Великобританії, оцінив Galaxy S7 і Galaxy S7 edge на 93 92 балів зі 100 відповідно. Таким чином, пристрої виявилися на першому і другому місцях. Запорукою успіху став «фантастичний дизайн, якісна камера, акумулятор, слот для карт пам’яті microSD, а також наявність пило і водозахисного корпусу».

У список видань також увійшли французьке Que Choisir, іспанське OCU-Compra Maestra, бельгійське Test Aankoop і голландський Consumentenbond. Їх загальною рисою є підкреслена некомерційна спрямованість діяльності. Іншими словами, спонсорські гроші за представлені результати вони не отримують.

1

Знову ж таки, їх представників порадувало якість зображення, продуктивність, робота камери і дизайн. Згідно з їх думку, бажаючі володіти кращим у світі смартфоном повинні придивитися саме до нових «Галактик».

Джерело

Читайте також:  Сіли до вечері мати з діточками: Ярослав Дмитришин з Калущини про Різдво в Караганді

Шукайте деталі в групі Facebook