facebook

“Барселона” сенсаційно програла “Валенсії”

У 33 турі Прімери “Валенсія”вистояла на “Камп Ноу” і здобула перемогу 1:2.

313037



“Барселона” не знає успішних результатів вже протягом місяця. Явний спад форми у підопічних Луїса Енріке припав на найвідповідальніший відрізок сезону. Каталонці програли в Ель Класіко, вилетіли з Ліги чемпіонів та дозволили “Атлетіко” зрівнятись по очках у чемпіонаті.

“Валенсія” в минулому турі перервала серію з 4 поразок поспіль у Прімері і поїхала розвивати успіх на “Камп Ноу”. Однак “Барселона” була іншої думки. “Синьо-гранатові” домінували весь час у перші 20 хвилин, не даючи гостям видихнути і перепочити. Реальні шанси мав кожен з атакувального тріо “Барселони”, проте ніхто з них гол не забив.

Замість них це зробив Ракітіч, але у свої ворота. “Валенсія” провела атаку лівим флангом, Андре Гомеш відпасував на Сікейру, який з гострого кута пробив по воротах. Підкоректував політ ховатський півзахисник.

Каталонці продовжили безперервний тиск на ворота Дієго Алвеса, але воротар та захисники демонстрували блискучу гру в обороні. А під завісу першої половини матчу валенсійці взагалі подвоїли свою перевагу: Парехо отримав м`яч перед штрафним “Барселони” та віддав поміж захисників ідеальний пас на Санті Міну, який з легкістю переграв Браво.

Другий тайм господарі також почали шквалом атак, намагаюсь швидко відігратись. Відквитати один гол вдалось на 64 хвилині – забив лідер каталонців. Аргентинець знайшов на правому фланзі Альбу, який одразу виконав простріл вздовж воріт на того ж Мессі. Цей гол став 500 у кар`єрі Ліонеля!

Останні 30 хвилин “Барселона” провела виключно в атаці, постійно “висячи” на воротах “Валенсії”. Практично кожен гравець барселонської атаки міг відзначитись. Найкращий шанс змарнував Піке: після передачі Іньєсти Жерар розстрілював ворожу рамку воріт, однак йому забракло влучності.”Кажани” здійснювали рідкі випади в контратаку, але третій гол забити не вдалось.

Читайте також:  Шовковський завершує кар'єру: Я вже не можу

У підсумку “Барселона” не зуміла перевати невдалу серію матчів, а “Валенсія” здобула велику перемогу і набрала 40 очок.

Іспанія. Прімера, 33 тур

“Барселона” – “Валенсія” – 1:2

https://www.youtube.com/watch?v=mJP9lea5ZPI

Голи: Мессі, 64 – Ракітіч, 26 (аг), Міна, 45+1

Джерело: football24.ua

Шукайте деталі в групі Facebook