facebook

Як оформити субсидію на оплату комунальних послуг

У зв’язку з підвищенням тарифів на комунальні послуги у 2015 році було спрощено процедуру отримання субсидії.



1

Була зменшена кількість документів, які необхідно надати для нарахування субсидій. На сьогодні, щоб отримати компенсацію, достатньо заповнити заяву та декларацію.

З 2015 року зразок заповнення декларації дещо змінився — наразі непотрібно вказувати розмір щомісячного доходу — достатньо вказати його вид та та організації, що її виплачує.

3

Зразок заповнення заяви не змінився — потрібно вказати паспортні дані та ідентифікаційний номер, вид послуги, організації, що ці послуги надає та наявність лічильника в помешканні.

2

Чиновники обіцяють надавати субсидії і тим громадянам, хто протягом 12 місяців до звернення, здійснив покупку на суму понад 50 тис. грн. У такому випадку доцільність призначення субсидії будет розглядатися індивідуально.

Тим, хто вже отримує компенсацію, документи надавати повторно не потрібно, адже субсидія буде нараховуватися автоматично.

Зразки заповнення заяви та декларації, а також бланки документів розміщені на сайті Міністерства соціальної політики — http://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/publish/article?art_id=180302&cat_id=36392

Джерело: http://domik.ua

Читайте також:  ” Після війни я буду перша вимагати три державні мови”: Могилевська зробила гучну заяву

Шукайте деталі в групі Facebook