facebook

За минулу добу бойовики 23 рази обстріляли позиції ЗСУ, – прес-центр АТО

Сили АТО були змушені 9 раз відкривати вогонь у відповідь.

A volunteer of the separatist self-proclaimed Donetsk People's Republican guard fires a Konkurs wire-guided anti-tank missile  during shooting training in Donetsk



Ситуація в зоні АТО нестабільна. За минулу добу зафіксовано 23 епізоди порушення режиму тиші”. 11 разів бойовики відкривали вогонь з озброєнь, заборонених Мінськими угодами.

Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

Активність бойовиків зафіксована на Донецькому і Маріупольському напрямках. Вогневі удари з мінометів калібру 120 мм вони завдали в напрямку опорних пунктів біля Авдіївки і шахти ” Бутівка. З калібру 82-мм били в районах Ленінського, Опитного, Широкиного, Майорська, Бердянського, Мар’їнки, йдеться в повідомленні.

Найбільша кількість обстрілів була зафіксовано в напрямку Мар’їнки, де окрім мінометів бойовики використовували крупнокаліберні кулемети, гранатомети і стрілецьку зброю. Всього в цьому населеному пункті було здійснено 6 обстрілів.

З метою протидії ворогові сили АТО були змушені 9 раз відкривати вогонь у відповідь, щоб не допустити наближення бойовиків на небезпечну відстань з напрямків Саханки, Трудівської і Безіменного, повідомили в прес-центрі.

Джерело: http://ua.112.ua

Читайте також:  Збирався додому: на фронті під час артобстрілу загинув боєць з Херсонщини – фото героя

Шукайте деталі в групі Facebook