facebook

Прикарпатець незаконно зберігав вдома зброю

Працівники поліції викрили у незаконному зберіганні зброї 33-річного чоловіка. Дозволу на її зберігання чоловік не мав. За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
11623_965a903f (23)


До працівників поліції надійшло повідомлення про те, що житель одного із сіл району зберігає незаконну вогнепальну зброю. На місце події відразу виїхали правоохоронці, інформує прес-служба нацполіції в області.

Під час проведення перевірки у помешканні селянина було виявлено металеві предмети із дерев’яними рукоятками зовні схожими на мисливські рушниці. Крім цього також виявлено та вилучено 14 (чотирнадцять) паперових упаковок, обтягнутих плівкою в середині яких, знаходяться предмети, схожі на піротехнічні засоби (петарди), які він зберігав без дозвільних документів. Вилучене направлено для проведення експертизи. Наразі слідство встановлює шляхи придбання небезпечної зброї.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 

Джерело: blitz.if.ua

Читайте також:  Жінка встромила чоловікові шило в серці: потерпілий відповів по-лицарськи

Шукайте деталі в групі Facebook