facebook

Стали відомі подробиці вчорашньої ДТП у Калуші, в якій загинула 7-річна дівчинка

Дівчинка, яка померла від травм, отриманих у ДТП на вулиці Б. Хмельницького, навчалася у ЗОШ №11. У січні їй виповнилося сім років. Батьки дитини до поліції зателефонували самі, коли, повернувшись з роботи, не застали її вдома.1-свеча-траур

Подробиці трагедії  повідомив інспектор Калуського відділу Національної поліції в Івано-Франківській області Вадим Ялоза, за словами якого, мама дівчинки зателефонувала в поліцію буквально за півгодини після того, як було опубліковано інформацію про ДТП і фото постраждалої дитини.

З’ясувалося, що семирічна калушанка мешкала на проспекті Лесі Українки і навчалася у ЗОШ №11. Учора вона сама їхала автобусом до бабусі, яка мешкає на вулиці Б. Хмельницького. На зупинці біля ВПТУ №7 дитина зійшла з автобуса і одразу кинулася через дорогу. У цей час на автозупинці було три автобуси. Перед одним із них дівчинка і перебігала.

У цей час по дорозі їхав автомобіль “Мерседес Віто 112”, яким керував 30-річний калушанин. Уникнути наїзду на дитину водій не зміг.

“За кілька метрів від зупинки є пішохідний перехід, перед яким автомобіль зупинявся та пропускав людей. Тому швидкість його руху була дуже малою – буквально 10-20 кілометрів на годину, – каже Вадим Ялоза. – Але дівчинка вибігла на дорогу і вдарилася об передню праву фару автомобіля. Водій одразу ж зупинився. Сам викликав “швидку” і поліцію”.


Водій автомобіля має двох дітей, а його дружина наразі також перебуває у лікарні, тому про те, що сталося, чоловік їй не повідомив. Натомість він всіляко намагався допомогти постраждалій дівчинці: привіз бригаду фахівців із Івано-Франківська, оплатив операцію.

Батьків дівчинки знайшли близько 22-ї години вчора ввечері. До цього часу поліція з фотокарткою дитини обійшла всі будинки в районі “посьолку”. Крім того, кинулися шукати рідних дівчинки і самі калушани, які також телефонували в поліцію та активно поширювали інформацію по соцмережах. Тим часом мама повернулася з роботи і зателефонувала в поліцію.

Читайте також:  У департаменті МВС України викрили тих, хто "кришував" борделі

Близько 22.30 у ЦРЛ вже оперували дитину. Але складна політравма голови забрала її життя.Дівчинка померла о другій годині ночі в лікарні.

Джерело http://kurs.if.ua

Шукайте деталі в групі Facebook