facebook

В місті курсує 27 автобусів та тролейбусів, пристосовані для перевезення людей на візках

Починаючи з 2016 року в сфері громадського транспорту Івано-Франківська сталися відчутні зміни в пристосуванні транспортних засобів для маломобільних груп населення.

avtobus-dlya-invalidiv-890x395




Зокрема, в місті стало більше їздити автобусів, які пристосовані для людей, котрі, нажаль, змушені пересуватись на візках.

Про це йдеться на сторінці Управління транспорту й зв’язку міської ради у мережі Facebook.
Це, зокрема, один автобус на маршруті №21, десять автобусів на маршруті №22, два автобуси на маршруті №30, один автобус на маршруті №37, один автобус на маршуті №38, чотири автобуси на маршруті №40, два автобуси на маршруті №44 та один автобус на маршруті №45. Також містом курсують п’ять низькопідлогових тролейбусів.
Цього, кажуть транспортники, звісно ж недостатньо для цілком комфортної поїздки містом. Такі автобуси як мінімум повинні бути на кожному маршруті. На тих що вже курсують ще й пандуси повинні всі бути справними, з чим теж виникають іноді проблеми.
Однак УТіЗ й надалі триматиме це питання на особливому контролі, оскільки громадський транспорт повинен бути пристосований для всіх людей, без виключення, йдеться у повідомленні.

 

Джерело: galka.if.ua

Читайте також:  В Івано-Франківській області буде заборонена посадка і висадка пасажирів

Шукайте деталі в групі Facebook