facebook

Смерть у день народження. Що відомо про смерть дитини у київському аквапарку

Хлопчика привели на атракціон у його четвертий день народження.

a6

У п’ятницю, 22 квітня, в київському аквапарку в ТРЦ “Дрім Таун” втопився 4-річний хлопчик. Правоохоронці встановили, що в закладі відпочивали батько дитини, його бабуся і сестра. В аквапарк малюка привели святкувати четвертий день народження. У якийсь момент малюк залишився без нагляду і втопився. У зв’язку з цим 23 квітня, аквапарк закрили.

Як йдеться у сюжеті ТСН.19:30, у поліції наразі кваліфікують загибель в аквапарку як нещасний випадок. Попередня версія – дитина захлинулася в басейні. Усі відповіді має дати судмедекспертиза. Слідчі, тим часом, вивчають записи камер спостереження.

Повідомляється, що трагедія сталася у дитячому басейні. Кілька бригад швидкої намагалися реанімувати дитину близько години, проте зарадити не змогли. Водночас, як коментують у поліції, попередньо розглядається версія, що дитина просто захлинулася водою. Але тіло хлопчика відправили на судово-медичну експертизу, яка чітко дасть нам зрозуміти причину смерті.




Ми в будь-якому випадку зараз в рамках провадження маємо посекундно розуміти що там відбувалося. Де хто перебував, де хто мав бути. Мова йде про адміністрацію якраз закладу, ну і про батьків. Зразу рятувальники надавали допомогу, щоб хлопчика повернути до життя
“, – сказала речниця Нацполіції Оксана Блищик.

 

 

Розповів blitz.if.ua

Читайте також:  Нардепа облили лайном прямо під Кабміном (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook