facebook

На Надвірнянщині п’яна жінка ледь не зарізала свого колишнього чоловіка

Під час застілля між колишнім подружжям виник конфлікт. Жінка, під час суперечки, нанесла потерпілому проникаюче ножове поранення в область грудної клітки. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Nizh-vbivstvo-zlochin-890x395


Про вказану подію до поліції повідомили із приймального покою Надвірнянської центральної районної лікарні. На місце вчинення злочину прибули правоохоронці, які встановили, що 25 квітня вночі у одному із сіл Надвірнянського району, 26-річна підозрювана, перебуваючи вдома, під час розпивання спиртних напоїв, заподіяла колишньому чоловікові тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітки справа та різаної рани правого передпліччя. Усвідомивши, що накоїла – викликала «швидку», пишуть Версії з посиланням на Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Спочатку жінка не визнавала своєї провини, а стверджувала, що це був нещасний випадок, проте здобуті правоохоронцями докази, в ході проведених слідчих дій, вказували на її причетність до вчиненого. Згодом підозрювана пояснила свій вчинок тим, що перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння і не контролювала себе.

Наразі жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено підозру про вчинення кримінального правопорушення.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження). У разі визнання її судом винною підозрюваній загрожує ув’язнення на строк від п’яти до восьми років.

повідомляє versii.if.ua

Читайте також:  Прикарпатські корупціонери вже крадуть навіть у дітей

Шукайте деталі в групі Facebook