facebook

Цьогоріч за володіння незаконною зброєю поплатилися 64 прикарпатці

Викриття та попередження злочинів, пов’язаних з протиправним володінням зброєю, бойовими припасами та вибухівкою є одним з пріоритетних напрямків діяльності працівників поліції.
MOLOTOK (13)


Як свідчать результати цієї роботи, чимало осіб продовжують чинити всупереч законодавству. Приміром, від початку цього року прикарпатські правоохоронці задокументували 25 фактів незаконного зберігання вогнепальної зброї.

Правопорушникам за такі дії загрожує покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Водночас правоохоронці нагадують, що громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності. Інформує управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області.

 

Джерело: blitz.if.ua

 

Читайте також:  Збіp 2,5 млн на порятунок маленької українки обернувся скандалом: "чхати на дітей, нажива грошей - у пріорітеті"

Шукайте деталі в групі Facebook