facebook

Потужна нарколабораторія успішно функціонувала “під носом” головного офісу поліції Прикарпаття (ФОТОФАКТ)

Як повідомляють 27 квітня, СБУ ліквідувала дві нарколабораторії та перекрила канал контрабанди складових для виготовлення заборонених речовин (ФОТО).

103411299


Одне з “виробничих приміщень” групи зловмисників розмістилося в Івано-Франківську, друге – на Одещині. Під час обшуків на підпільних виробництвах правоохоронці вилучили лабораторне обладнання, прекурсори, кілька десятків грамів метамфетаміну та понад кілограм амфетаміну. Одночасно оперативники СБ України затримали на митному посту “Шегені” наркокур’єра з п’ятьма тисячами пігулок прекурсорів і наркомістких препаратів для виробництва “хімії”.

За повідомленням прокуратури, наразі троє причетні до злочину взяті під варту з загальною заставою у 2,5 млн гривень.

“Галці” став відомий цікавий факт цього злочину. Не один місяць наркоділки робили свою справу фактично “під носом” у керівництва прикарпатської поліції (на фото – будинок посередині). За даними співрозмовників видання, підпільна нарколабораторія розміщувалася в будинку на Сахарова, 17. З одного боку з цією будівлею межує Головне Управліня нацполіції в області, з іншого – також офісні приміщення структурних підрозділів нацполіції.

Однак таке сусідство не пошкодило, а навпаки, допомогло вершити свої наміри аж до моменту викривання СБУ.

повідомляє galka.if.ua

Читайте також:  Призову до армії у квітні не буде: Зеленський ухвалив рішення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.