facebook

Калушанка у Мюнхені познайомилася з внуком і зятем Степана Бандери (фото)

З ініціативи Львівської крайової організації Народного Руху України було організовано поїздку на могилу Степана Бандери у Мюнхен (Німеччина).

85832304__large

У поїздці взяло участь багато представників організації з різних областей та міст України. З Калуша було делеговано заступника голови міської організації Тетяну Будзан,



яка поділилася враження від поїздки.

Насамперед, зустрілась із українською діаспорою в Українському Вільному Університеті, де обмінялися досвідом громадсько-політичної діяльності та домовились про подальшу співпрацю.

”Приємно вразило те, що українці закордоном створюють громадські організації, де активно відстоюють інтереси України”, — відзначила Тетяна Будзан.

Днями рухівці були присутні на Богослужінні в українській греко-католицькій церкві Покрови Пресвятої Богородиці та Св. Апостола Андрея Первозванного у Мюнхені. Після Богослужіння та посвяти вербних галузок, делегація продовжила спілкування з представники громади української діаспори в Українському Домі в Німеччині.

Учасники зустрічі мали також нагоду познайомитись та поспілкуватись із Андрієм Куцаном — зятем Степана Бандери та Орестом Куцаном — внуком провідника. На завершення дня відвідали могилу Провідника Української Нації Степана Бандери на цвинтарі Вальдфрідгоф. Вшанували пам’ять Героя України, виконали Гімн України та Марш українських націоналістів.

s23373238__large

s45612060__large

s77935275__large

Читайте також:  У поїзда "Івано-Франківськ - Коломия" загорівся локомотив

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.