facebook

Івано-Франківська обласна рада може виділити 200 тисяч на ремонт в обласному перинатальному центрі

На засіданні постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків  заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Овчар висловив пропозицію про зменшення бюджетних призначень за комплексною програмою «Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020» на суму 4 млн. 480 тис..

221671_1


Використати ці кошти пропонується на фінансування Регіональної цільової програми розвитку донорської крові, її компонентів та виготовлення препаратів з них на 2015-2017 роки, а також для забезпечення лікування хворих на цукровий діабет та з онкозахворюваннями.

Також, як прозвучало на засіданні, за зверненням департаменту охорони здоров’я щодо розподілу медичної субвенції 48 тис. грн. планується спрямувати на ремонт операційного відділення обласної клінічної лікарні та 200 тис. грн. – на ремонтні роботи в обласному перинатальному центрі.

Окрім того, за домовленістю з міністерством регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України є наміри виділити 1 млн. 500 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва нового перинатального центру.

Джерело: http://firtka.if.ua

Читайте також:  На Івано-Франківщині оголосили штормове попередження

Шукайте деталі в групі Facebook