facebook

Кількість жертв нападу терористів у Тунісі збільшилася

Жертвами атаки бойовиків в Тунісі стали 22 людини, також убиті двоє нападників.

1597108




У результаті стрілянини в музеї Тунісу загинули 20 іноземців і двоє тунісців, десятки були поранені, повідомляє BBC Україна.

“Серед загиблих – громадяни Італії, Іспанії, Польщі, Німеччини та Колумбії. Громадян України немає серед загиблих – про це раніше повідомив прес-секретар міністерства закордонних справ. Нападники атакували туристів, коли вони виходили з автобуса біля музею Бардо, який розташований біля будівлі парламенту”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що багатьох туристів бойовики взяли в заручники – їх звільнили силовики в ході спецоперації. При цьому двох озброєних чоловіків застрелили.

“За попередніми даними, люди у військовій формі прибули в район, де розташовані музей Бардо і Парламент Тунісу. У той момент, коли туристи виходили з автобуса, щоб увійти в музей, терористи почали в них стріляти. Люди спробували сховатися в музеї, але нападники погналися за ними”, – цитує прем’єр-міністра Тунісу телеканал новин 24.

Зараз поліція розшукує ще трьох людей, які можуть бути причетні до нападу.

Раніше Корреспондент.net повідомляв, що жертвами атаки бойовиків на прилеглий до будівлі парламенту музей в Тунісі стали 19 осіб, у тому числі 17 туристів.

Читайте також:  Влада Бельгії підтверджує загибель 26 осіб у терактах в Брюсселі

Шукайте деталі в групі Facebook