facebook

Правила оформлення субсидій стануть складнішими

Фінансовий експерт Олександр Охріменко переконаний, що найближчим часом умови отримання субсидій буде змінено, оскільки через зростання тарифів кількість бажаючих скористатись допомогою від держави зросте вдвічі: від 6 млн. до 12 млн. Про це пише видання Gazeta.ua.

43739_w_300

Не виключено, що нові умови отримання субсидій будуть набагато складнішими, або субсидії взагалі замінять адресною допомогою.

“Якщо їх не міняти, то не виключено, що їх будуть отримувати більше 60% сімей. Плюс, раніше поставало питання, що за відсутності чіткого обліку субсидії отримують ті, кому вони не підходять. З цієї причини Кабмін хоче змінити умови, і тоді можна буде побачити, скільки людей буде звертатися. Якщо нічого не змінювати, то кількість охочих збільшиться в два рази. Якщо зараз субсидії отримують 6 мільйонів сімей, то їх може стати 12 мільйонів”, – повідомив Охріменко.

Також експерт впевнений, що через подорожчання тарифів сама система субсидій стане неефективною , тому її можуть замінити адресною допомогою. Нагадаємо, з 1 травня в Україні подорожчали газ, опалення та гаряча вода.

Джерело: http://znaj.ua

Читайте також:  Тернополян просять впізнати чоловіка, який помер після побиття в Росії. Фото (18+)

Шукайте деталі в групі Facebook