facebook

Голі дівчата у центрі міста: як на Галичині поливаний понеділок пройшов (фото)

У центрі Львова на площі Ринок пройшов традиційний обливаний понеділок.

1___1610_729x547

Поливаний, Обливаний, Волочильний – такі назви має другий день Великодніх свят, понеділок після Великодня. Для одних це гарна можливість, відсвяткувавши Воскресіння Христа у колі рідних, повернутися до кола ровесників і добряче подуріти. Для інших – сором і ганьба. На думку Depo.Львів, у Львові, це свято в останні роки набрало страхітливої форми.


Головна традиція цього дня – поливання водою. Обливати когось або самого себе водою на Великодньому тижні – це стародавні звичай, пов’язаний з весняним очищенням, і, здавалося б, нічого страшного в ньому не мало б бути. Але у Львові ця “забава” набула не просто гіперболізовнаих, а відверто потворних форм.

9ldtgPF2THw

В Обливаний понеділок вулиці міста захоплюють хлопці. Дужі молодчики та їхні малолітні “спадкоємці” обливають холодною водою абсолютно всіх: старих, малих, вагітних… При цьому погода у Львові в цей день далеко не завжди радує теплом і сонцем.68ENeIWh38w

Здорованя нічого не стримує від того, аби застрибнути до переповненої маршрутки чи тролейбуса й облити водою з відра пасажирів.

0010_oblyvanyy_ponedilok_voda_stanchak

Особливо полюбляють львівські молодчики молодих дівчат.

облив3-

 

Якщо юна недосвідчена львів’янка ненароком опиниться не в тому місці не в той час, не кажучи вже про необізнаних туристок, вона не лише ризикує бути облитою з голови до ніг, але й осоромленою на півсвіту.

понеділок17

цицьки020520161+

Погрожуючи відром з водою, хлопці примушують дівчат демонструвати спідню білизну, обіцяючи, що за це “відпустять”.

облив4-

полив100

Але насправді відпускають, лише коли обіллють…

понеділок7

облив7-

облив6-

 

облив2-

облив3-

понеділок8

LZslysaZZeo

L6G6x94MhNM

“Водяні ворота, водяна гармата та “мокре кафе” – атракціони, котрі зведуть у центрі міста спеціально до “Поливаного понеділка”, забави, яка традиційно відбувається у Львові на пл. Ринок”, – йдеться анонсі заходів на понеділок після Великодня прес-служби Львівської міської ради.

Читайте також:  На Прикарпатті активно розшукуватимуть призовників,які ухиляються від явки на призовну комісію

понеділок12

 

Міська влада Львова вирішила взяти під контроль “Поливаний понеділок” і створила у центрі міста спеціальну “мокру” зону для “офіційного” контрольованого обливання водою.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.