facebook

Визначився перший фіналіст Ліги чемпіонів

Першим фіналістом Ліги чемпіонів став мадридський Атлетіко, який у півфіналі завдяки виїзному голу пройшов мюнхенську Баварію.

27_main_ukr

Поступившись у першому матчі з рахунком 0:1, у повторній зустрічі Баварія з перших хвилин насіла на ворота гостей. Однак перший по-справжньому небезпечний момент мюнхенці створили лише на 20-й хвилині. Боатенг передачею з глибини поля знайшов в чужій штрафній Мюллера, який зробив не дуже вдалу скидку на Левандовскі. Поляк опинився один на один з Облаком, але під дуже гострим кутом, тому не зміг вразити ворота мадридців.

А на 29-й хвилині Баварія заробила небезпечний штрафний удар поблизу воріт Атлетіко, який втілила в гол. Хабі Алонсо вирішив пробити зі штрафного у кут воротаря, але м’яч зрикошетив від ноги Хіменеса і, дезорієнтувавши Облака, влетів у ворота.

Через кілька хвилин Баварія повинна була подвоювати рахунок, але Мюллер не зумів реалізувати пенальті – Атлетіко врятував Облак.

Другий тайм Атлетіко почав активніше і через вісім хвилин після перерви зумів зрівняти рахунок: Торрес обігрався з Грізманном і вивів того на побачення з Нойєром – француз не залишив шансів воротарю Баварії.

Цей гол дещо шокував гравців Баварії, які не зуміли відразу ж організувати штурм воріт Облака, але за 15 хвилин до кінця зустрічі повернув інтригу Левандовскі, який забив після скидки Відаля.

Завершальний штурм воріт Облака результатів не приніс і Атлетіко зумів відстояти свою перевагу. Більше того, наприкінці матчу Торрес не зміг переграти Нойєра з 11-метрової позначки.

2:2 за сумою двох матчів, але Атлетіко вийшов у фінал завдяки голу, забитому на виїзді.

Баварія – Атлетіко 2:1 (перший матч 0:1)

Голы: 



Алонсо, 31; Левандовскі, 74 – Грізманн, 54

Читайте також:  "Евертон" - "Динамо" 2:1

Бавария: Нойєр – Лам, Боатенг, Хаві Мартінес, Алаба – Алонсо – Дуглас Коста (Коман, 73), Мюллер, Відаль, Рібері – Левандовскі

Атлетіко: Облак – Хуанфран, Годін, Хіменес, Філіпе Луіс – Сауль Ньігес, Габі, Фернандес (Карраско, 46), Коке (Савіч, 90+3) – Торрес, Грізманн (Тейє, 82)

Попередження: Мартінес – Хіменес

На 34-й хвилині Мюллер не реалізував пенальті (воротар)

На 84-й хвилині Торрес не реалізував пенальті (воротар)

Джерело: http://nv.ua

Шукайте деталі в групі Facebook