facebook

На Чернігівщині нетверезий чоловік стріляв у людей із снайперської гвинтівки

Днями до Козелецького відділення поліції, що на Чернігівщині надійшло повідомлення, що в одному з сіл району невідомий погрожує громадянам вогнепальною зброєю, зовні схожою на снайперську гвинтівку Драгунова.

pm384image001

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції і співробітники карного розшуку. Вони встановили, що на місцевій базі відпочинку виник конфлікт між одним з гостей, який перебував у нетверезому стані, та групою місцевих жителів. Під час сварки гість став погрожувати «взяти зброю та всіх постріляти», після чого поїхав своїм мікроавтобусом у невідомому напрямку.

За деякий час громадянин повернувся, витяг із салону довгий предмет, зовні схожий на снайперську гвинтівку Драгунова з оптичним прицілом, дослав патрон до патронника і зробив постріл у землю поряд із людьми, з якими сварився.


Поліцейські затримали вказаного громадянина, вилучили у нього снайперську зброю з дев’ятьма набоями, а також в ході огляду місця події виявили та вилучили одну стріляну гільзу.

На підставі отриманої інформації, вважаючи цей випадок невідкладним, тобто пов’язаним із безпосереднім переслідуванням особи, яка підозрюється у вчинені злочину, слідчий негайно провів обшук господарства за місцем мешкання затриманого стрільця в цьому ж селі.

Там у гаражному приміщенні поліцейські вилучили нарізну малокаліберну гвинтівку, споряджену набоєм, 16 набоїв до неї, близько 40 набоїв до СГД та півсотні набоїв до мисливської гладкоствольної зброї і металевий ящик із різноманітним зброярським приладдям.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області.

Джерело: http://magnolia-tv.com

Читайте також:  23-річний чоловік погрoжував 15-річній дівчині пістолетом, а потім її зґвaлтувaв. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook